• LIFE&STYLE

    Σίλια Κριθαριώτη: Λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο – Ποιοι Έλληνες celebrities πήγαν (photos-videos)

    • NewsRoom
    Σίλια Κριθαριώτη

    Σίλια Κριθαριώτη


    Το ντεμπούτο της Σίλιας Κριθαριώτη στο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο

    Η Σίλια Κριθαριώτη και η διευθύντρια της βρετανικής Vogue Σάρα Χάρις διοργάνωσαν ένα λαμπερό event το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στο Λονδίνο για την είσοδο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας στο Harrods.

    Η άφιξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο πολυκατάστημα Harrods σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του οίκου.

    Η θρυλική Κέιτ Μος είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition με τη φωτογράφηση να έχει πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

    Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία. Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του “Harrods”, ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

    Από τα μέσα Νοεμβρίου αποκαλύφθηκε η φαντασμαγορική βιτρίνα της σχεδιάστριας να κλέβει τις εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι και θα βρίσκεται στις βιτρίνες μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

    «Η συνεργασία μου με το πολυκατάστημα Harrods είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συνεργασία έχει το πρόσωπο της Κέιτ Μος και ξεκινά μέσα στις γιορτές κάτι που αποδεικνύει την πίστη του “Harrods” στο brand. Η συνεργασία είναι αναγνώριση της παράδοσης του οίκου, καθώς και της χειροποίητης δημιουργικότητας που διαπερνά κάθε ρούχο», δήλωσε η διεθνής σχεδιάστρια.

    O παγκοσμίου φήμης DJ Fat Tony, κολλητός της Kate Moss και του Boy George, απογείωσε τη βραδιά με τη μουσική του.

    Φυσικά δεν έλειψαν και λαμπερές παρουσίες. Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την σχεδιάστρια μόδας, ήταν η Δούκισσα Νομικού, η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου, η Αλεξία Παπανδρέου, η Μαρία Λεμονιά οι οποίες μοιράστηκαν μέσα από τα social media φωτογραφίες από το πάρτι. Ακόμα, στη φαντασμαγορική γιορτή ήταν και ο Snik με τη σύντροφό του, Marta Aharonian.

    Η λαμπερή εμφάνιση

    Τη λαμπερή βραδιά η Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε midi μήκος με ψηλή λαιμόκοψη και cut out σχέδιο στο ντεκολτέ.

    Η δημιουργία διαθέτει ντραπέ λεπτομέρειες στη μέση και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της σχεδιάστριας.

    Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της ο συζυγός της, Νίκος Τσάκος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φακό και το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Χριστίνα Πολίτη.

    Δείτε στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Lemonia (@lemoniamar)

    Διαβάστε επίσης:

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Επέστρεψε στα social media – «Από τύχη έχω ένα μωρό που κοιμίζω το βράδυ»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

    Σήλια Κριθαριώτη και Νίκος Τσάκος, ευτυχισμένοι στα γενέθλια του γιου τους Παναγιώτη



    ΣΧΟΛΙΑ