• LIFE&STYLE

    Σήλια Κριθαριώτη και Νίκος Τσάκος, ευτυχισμένοι στα γενέθλια του γιου τους Παναγιώτη

    • NewsRoom

    Η Σήλια Κριθαριώτη με τον Νίκο Τσάκο, τις κόρες της και τον Παναγιώτη που είχε γενέθλια


    Ενα όμορφο πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Παναγιώτη Τσάκου, έκανε η Σήλια Κριθαριώτη, ανεβάζοντας φωτογραφίες ως περήφανη μητέρα.

    Η γνωστή σχεδιάστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας, περνά πολύ χρόνο με τα τρία της παιδιά, τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ αλλά και τον Παναγιώτη, που έκλεισε τα 21 του χρόνια.

    Με τον σύζυγό της, εφοπλιστή Νίκο Τσάκο είναι περήφανοι για τον Παναγιώτη ο οποίος είναι φοιτητής καθώς και για τις 18χρονες δίδυμες.

    Πρόσφατα, ο Παναγιώτης Τσάκος είχε τα γενέθλιά του και οι γονείς του δημοσίευσαν φωτογραφίες από το πάρτι του, όπου ήταν μαζεμένη όλη η οικογένεια. Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το πάρτι του και γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου. Με κάνεις περήφανη κάθε μέρα. Σ’ αγαπώ». Μάλιστα, φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Παναγιώτη δημοσίευσε και ο πατέρας του, ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος.

    «Μετά τη μητρότητα, όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι συγκλονιστικό το δώρο της μητρότητας και είμαι ευτυχής που μπορώ να εξελίσσομαι και στη δουλειά μου», έχει πει η σχεδιάστρια για τον ρόλο της μητέρας.

    H Σήλια Κριθαριώτη είναι παντρεμένη από το 2001 με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Παναγιώτη που είναι γεννημένος το 2002, και τις δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη που γεννήθηκαν το 2006.

    Παναγιώτης Τσάκος

    Διαβάστε επίσης:

    Σίλια Κριθαριώτη: Γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο

    Νίκος Τσάκος-Σήλια Κριθαριώτη: Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλια του εφοπλιστή στο Μαρακές

    Σήλια Κριθαριώτη: Πώς βρέθηκε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι η σύζυγος του billionaire



    ΣΧΟΛΙΑ