• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Το AIDS έπεσε σαν βόμβα στο σπίτι μας» (video)

    ανδρεας-γεωργιου

    Ανδρέας Γεωργίου


    Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

    Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέρη, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, αλλά και στη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

    Όπως αποκάλυψε, τη μητέρα του την έχασε από AIDS όταν ήταν μόλις 12 χρονών, ενώ ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια.

    «Σε μια εποχή το 1994 που πέθανε η μητέρα μου, που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου. Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

    «Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», δήλωσε.

    «Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν: ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας η δύναμη του άλλου», εξομολογήθηκε.

    Ανδρέας Γεωργίου
    Ανδρέας Γεωργίου

    Πώς ένιωσε μετά την «βόμβα που έπεσε» στο σπίτι τους

    «Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό με τη μητέρα μου κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία, γιατί ένιωθα πως θα πεθάνει. Ήξερα πως είναι οι τελευταίες μου στιγμές μαζί της.

    Με έβαλε να της υποσχεθώ πως θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Του έλεγα σε μισώ. Μου έλεγε πως όταν φτάσω στην ηλικία του θα το καταλάβω.

    Τα τελευταία του χρόνια όμως ήρθαμε κοντά. Μιλούσαμε πολύ ανοιχτά για όλα. Δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα. Έφυγε πολύ ωραία», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηθοποιός από «Μπρούσκο» και «Το Τατουάζ» στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Ακούστε το τραγούδι της Τάμτα για την Κύπρο



    ΣΧΟΛΙΑ