• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Στο στίβο μάχης


    Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Έλληνες και Τούρκοι δοκιμάστηκαν σε δύσκολα αγωνίσματα που απαιτούσαν ισορροπία, δύναμη και στόχο. Στην αρχή οι δύο ομάδες ξεχωριστά, έπαιξαν για το έπαθλο της επικοινωνίας και στη συνέχεια ήρθαν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού.

    Από τους άνδρες, ο Τόνι ήταν εκείνος που κατάφερε να υπερισχύσει και να κερδίσει την επικοινωνία και επέλεξε να απολαύσει το έπαθλο μαζί με τον Παναγιώτη και τον Βασίλη. Από τις γυναίκες κέρδισε η Αφροδίτη που επέλεξε την Κατερίνα Δαλάκα και την Δήμητρα.

    Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας οι 3 άνδρες ήταν αυτοί που λύγισαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Τόνι μίλησε με την σύντροφό του και οι Βασιλικός, Παναγιώτης με τις φίλες τους.

    Στο κυρίως αγώνισμα οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, ωστόσο στο τέλος οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν με 8-10 και απόλαυσαν μία μερίδα κοτόπουλο με ρύζι.

    Δεν έλειψαν τα «παρατράγουδα» με την Σαμπριέ να φέρεται προκλητικά στην Ελπίδα, μετά από ήττα της και στη συνέχεια να φωνάζει στους συμπαίκτες της.

    Μια μεγάλη έκπληξη για τις γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης επεφύλλασσε ο Σάκης Τανιμανίδης, στη συνέχεια, καθώς ανακοίνωσε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι για 7 ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του Survivor.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Χασάν, Οκάι και Ετζέμ

    Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Έλληνες παίκτες ήταν απλοί παρατηρητές, καθώς η τουρκική ομάδα, εφόσον έχασε την ασυλία, αποχωρίστηκε το βράδυ της Τρίτης ένα μέλος της ομάδας της.

    Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι τρεις υποψήφιοι έκαναν κάποιες τοποθετήσεις. Η Ετζέμ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για εκείνη να αποχωρήσει και είναι κάτι που θα τη στενοχωρήσει αν συμβεί, αλλά αν μείνει, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

    Ο Οκάι είπε ότι θέλει να παραμείνει, αλλά ας γίνει το καλύτερο για όλους, ενώ ο Χασάν, με τη σειρά του, είπε ότι η συμμετοχή του πραγματοποιεί ένα μεγάλο του όνειρο και θέλει να κερδίσει, ακόμη κι αν κάποιοι πίστευαν ότι λόγω του ότι είναι μάγειρας δεν μπορεί.

    Η παίκτρια που εγκατέλειψε τελικά το Survivor, είναι η Ετζέμ, που με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως στενοχωρήθηκε επειδή δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές της.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκυος παίκτρια του Survivor (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2019: Ακούστε το τραγούδι της Τάμτα για την Κύπρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Game of Thrones: Το πρώτο trailer του 8ου κύκλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ