• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Πάσχω από σπάνια μορφή καρκίνου (video)

    • NewsRoom

    Άσπα Τσίνα


    Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με την υγεία της προχώρησε, το βράδυ της Τρίτης, η Άσπα Τσίνα, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

    Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή για την εκρηκτική της προσωπικότητα μέσα από το ριάλιτι τραγουδιού «Fame Story», αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα, και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εντατική χημειοθεραπεία, καθώς βρίσκεται στο Β’ στάδιο της ασθένειας.

    Όπως περιέγραψε η ίδια, άρχισε να αισθάνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη και υπέφερε από πόνους στη μέση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον γιατρό.

    «Ξαφνικά ένιωθα ότι το σώμα μου είναι διαλυμένο», είπε αρχικά η Άσπα, για τις πρώτες μέρες που συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

    «Άσπα μου μάλλον κατά 99% έχεις έναν αιματολογικό καρκίνο και μάλιστα συμπτωματικό, έχει δώσει δηλαδή συμπτώματα», ήταν η ανακοίνωση του παθολόγου.

    Στη συνέχεια εξήγησε τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου λέγοντας ότι:

    «Ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά, αυτή είναι η κοινή ονομασία».

    Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διάγνωση, η Άσπα είχε προγραμματισμένα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ και τη συνεργασία της με τον Φοίβο. Αν και υπέφερε από πόνους, η ίδια πήρε την απόφαση να προχωρήσει με τα γυρίσματα.

    Οι δυνάμεις της, ωστόσο, την πρόδωσαν.

    «Ένιωθα ότι με πονάει η μέση μου αλλά έλεγα, είναι κάτι που το θέλω να το κάνω και μπορώ. Δυο μέρες μετά τη φωτογράφιση κατέρρευσα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατούσαν και με έπιασαν τα κλάματα», αποκάλυψε.

    Με μια απίστευτη πραότητα και ψυχραιμία, η Άσπα Τσίνα δήλωσε ότι «Ο μόνος που ήταν σε όλη αυτή τη φάση ψύχραιμος και ταυτόχρονα ένιωθα ότι με καταλαβαίνει ήταν ο γιος μου».

    Η Άσπα Τσίνα, που επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή ασθένεια προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα, δήλωσε πως «Έζησα πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια και είμαι πανευτυχής. Αύριο το πρωί να μου έλεγε, ‘Άσπα μου, χαιρετάς’, θα σου έλεγα ‘θα φύγω ευτυχισμένη’».

    «Έπρεπε να κάνω το συγκεκριμένο παιδί, η αποστολή μου εξετελέσθη», δήλωσε συγκινημένη.

    «Είναι ένα μαγικό ταξίδι η ζωή. Στο ταξίδι θα τύχουν και αναποδιές, θα το πάθεις και το λάστιχο, μπορεί και να τρακάρει.

    Για μένα σημασία έχει να απολαμβάνεις τη ζωή και να διαχειρίζεσαι αυτά που σου συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο που να διατηρείται η συμπαντική ισορροπία. Ο φόβος μας κρατάει πίσω, όλους μας. Ο καθένας έχει τους δικούς τους, ας τους πολεμήσει, ας τους πατήσει κάτω», δήλωσε η Άσπα στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τη ζωή.

    Δείτε τη συνέντευξη της Άσπας Τσίνα:



    ΣΧΟΛΙΑ