• LIFE&STYLE

    Συγκλονιστική η Δήμητρα Γαλάνη στη μουσική βραδιά του MEGA


    Την αγάπη και τον ενθουσιασμό του έδειξε μέσα από τα social media ο κόσμος που για ακόμα ένα βράδυ συντονίστηκε στο MEGA και απόλαυσε μια ξεχωριστή μουσική συναυλία από την μοναδική Δήμητρα Γαλάνη.

    Με το ολόγιομο φεγγάρι ψηλά στον ουρανό και τα πιο ερωτικά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες που όλοι γνωρίζουμε και λατρεύουμε, η σπουδαία τραγουδοποιός μας ταξίδεψε σε ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων.

    Ξεκινώντας την μεγάλη μουσική βραδιά, η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Είναι πραγματικά πολύ φιλόξενο αυτό για τη μουσική, δεν έχει ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που ένα κανάλι φροντίζει με τέλειο τρόπο τεχνικά να αποτυπώσει ήχο και εικόνα. Μπράβο, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία αυτή το MEGA».

    Παρέα με τους ταλαντούχους Στάθη Δράκο και Κατερίνα Πολέμη, όλοι οι υπέροχοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά μάγεψαν τους τηλεθεατές, εκτοξεύοντας στην κορυφή των trends στο Twitter το hashtag #SpitiMeTinGalani.

    Στο μεγάλο αφιέρωμα στον έρωτα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

    Οι δυο τους μάλιστα θυμήθηκαν την πρώτη τους γνωριμία, ενώ τραγούδησαν το ντουέτο τους με τίτλο «Σε ποιον να πω το σ΄αγαπώ», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

    Ειδική συμμετοχή είχε και η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, την οποία η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε με πολύ όμορφα λόγια:

    «Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική», καθώς και τον νεαρό ερμηνευτή Δημήτρη Κόψη.

    «Ήταν μια υπέροχη βραδιά, όσο κι αν είστε μακριά εδώ είστε κοντά μας μέσα μας, κι όσο υπάρχετε εσείς υπάρχει και το τραγούδι μας, αυτός ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ. Σας ευχαριστούμε, ευχαριστούμε το MEGA, όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτή την ιστορία με τόσο κόπο και τόση αλήθεια. Το έξω μας περιμένει, μας περιμένει η ζωή…».

    Με αυτά τα λόγια, η Δήμητρα Γαλάνη καληνύχτισε τους τηλεθεατές και έκλεισε με το αγαπημένο τραγούδι:

    «Είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα…».

    Οι χρήστες του Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς αποθέωσαν την σπουδαία ερμηνεύτρια και την παρέα της και ήδη ανυπομονούν για την επόμενη Παρασκευή και τον καλλιτέχνη που θα παραλάβει τη μουσική σκυτάλη.



    ΣΧΟΛΙΑ