• LIFE&STYLE

    Συγκινητικός Αντίνοος Αλμπάνης: Η δήλωσή του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

    • NewsRoom
    αντινοος_αλμπανης

    Αντίνοος Αλμπάνης


    Το σπουδαίο μήνυμα του ηθοποιού

    Σε μία νέα ανάρτηση προχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Ο ηθοποιός μίλησε για την θανατηφόρο ασθένεια, από την οποία νόσησε και ο ίδιος, με στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το πρόβλημα που μαστίζει την σύγχρονη κοινωνία.

    Το περασμένο καλοκαίρι, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε με λέμφωμα, έκανε χημειοθεραπείες και σήμερα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ωστόσο, δεν ξέχασε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλησε να  στείλει το δικό του μήνυμα.

    Στην συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στην οποία είναι ο ίδιος με ξυρισμένο κεφάλι και στη λεζάντα έγραψε: «Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη ενάντια στον καρκίνο Ημέρα. Εύχομαι ο καθένας από εμάς να γιορτάσει αυτή τη μέρα με έναν αισιόδοξο τρόπο. Να αποβάλλουμε οποιοδήποτε ταμπού ή στίγμα σχετίζεται με αυτό. Να μιλάμε για αυτό, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, ανεξάρτητα με το τι μας συμβαίνει. Προσωπικά, «αγκαλιάζω» τις πληγές μου, γιατί αυτές είναι τα παράσημά μου».



    ΣΧΟΛΙΑ