• LIFE&STYLE

    Συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του (video)

    • NewsRoom

    Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ντανάι


    Πριν από μερικές ημέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Μαράια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

    Μιλώντας χθες για την προετοιμασία της ομάδας του στο NBA, τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στα συναισθήματά του τώρα που θα γίνει πατέρας.

     «Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο Instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό», αστειεύτηκε ο Έλληνας αθλητής.

    Και συνέχισε: «Πλάκα κάνω. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη το ίδιο και τα αδέλφια μου».

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως δεν ξέρει πότε ακριβώς γεννάει η Μαράια, ωστόσο επιβεβαίωσε πως θα δημιουργήσει μπασκετικά παπούτσια για μωρά με την υπογραφή του.

    «Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και ταιριαστά αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του», πρόσθεσε.

    «Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά.

    Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει», συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ σε ερώτηση αν προτιμά αγόρι, επειδή στις δηλώσεις του μιλούσε συνεχώς σε αρσενικό γένος, απάντησε: «Δεν θα το συζητήσω αυτό. Ελπίζω να έχει υγεία και μια σπουδαία ζωή».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ