• LIFE&STYLE

    Σε δείπνο για την ενίσχυση του γυναικείου ρόλου στην οικονομία η Μαρέβα Μητσοτάκη

    • NewsRoom

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Λιάνα Γούτα στο φιλικό δείπνο για την ενίσχυση του γυναικείου ρόλου στην οικονομία.


    Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακόμη η πρώτη κυρία της χώρας, Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα συμμετείχε σε φιλικό γεύμα που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η Λιάνα Γούτα.

    Η Λιάνα Γούτα είναι Χημικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και εργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια στην πετρελαϊκή βιομηχανία. Συγκεκριμένα, είναι Διευθύντρια International Government Affairs του Πετρελαϊκού Ομίλου στον οποίο εργάζεται και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Πετρελαϊκών Εταιρειών.

     Στο συγκεκριμένο δείπνο στο «ERGON Agora»,  μαζί με την κα Γούτα προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν  σημαντικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης, με στόχο να συζητήσουν με την κα Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Σύγχρονης Γυναίκας στην Οικονομία, καθώς και τους τρόπους  με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

    Το φιλικό δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν η κα Γούτα και η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη

    Η κα Γούτα, μετά το πέρας του φιλικού δείπνου, ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από την συνάντηση των γυναικών, με την παρουσία και της κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

    Στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες, η κα Γούτα έγραψε:

    «Ήταν χαρά και μεγάλη τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη μας, μαζί με κάποιες από τις πιο δυναμικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης, την κα Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη, σε ένα φιλικό γεύμα και να ανταλλάξουμε ιδέες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση γύρω από τον πολιτισμό, την κοινωνία, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Σύγχρονης Γυναίκας στην Οικονομία. Ευχαριστούμε!».

    Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της κ. Γούτα από το φιλικό δείπνο με την κα Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη.

    Ήταν χαρά και μεγάλη τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη μας, μαζί με κάποιες από τις πιο δυναμικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης,…

    Posted by Liana Gouta on Wednesday, September 11, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ