• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης: Και επίσημα παρουσιαστής του νέου Survivor! (video)

    σακης τανιμανιδης

    Σάκης Τανιμανίδης, παρουσιαστής


    Με ένα μεγάλο και πολυαναμενόμενο project θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ο Σάκης Τανιμανίδης, ο δημοφιλής παρουσιαστής που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του Alpha TV, “World Party”.

    Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από τις αρχές του Νοεμβρίου του 2016 τελικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι αντοχής “Survivor” το οποίο θα επιστέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το ΣΚΑΪ, κάτι που αρχικά είχε διαψεύσει, ωστόσο, η παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του καθώς και την ένταξή του στο δυναμικό του.

    Συγκεκριμένα, τότε ο Σάκης είχε αρνηθεί ότι θα αναλάβει το ριάλιτι δηλώνοντας στην εφημερίδα Freddo ότι “Δεν θα το παρουσιάζω εγώ”, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είχε δεχτεί και την ανάλογη πρόταση.

    Τελικά, ο ΣΚΑΪ στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο τιμόνι του τέταρτου Survivor που θα γυριστεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο στην Καραϊβική.

    Ο δημοφιλής παρουσιαστής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” της Κατερίνας Καινούριου, όπου ανέλυσε την προετοιμασία της φιλόδοξης παραγωγής, ενώ δηλώσεις έκανε και στο yupiii.gr, όπου υποστήριξε σχετικά ότι “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξανά ταξιδέψω γιατί τα ταξίδια είναι ο έρωτας μου. Από ότι γνωρίζω στο ‘Survivor’ θα υπάρχουν δυο ομάδες. Στη μια θα είναι celebrities και στην άλλη θα είναι ‘ανώνυμοι’, δεν έχει γίνει ακόμα επιλογή από καμία ομάδα, η παράγωγη είναι ήδη στημένη”, συμπληρώνοντας ότι “Θα είναι η μεγαλύτερη παράγωγη της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί είναι στημένη εδώ και χρόνια στον Άγιο Δομίνικο με απίστευτα παιχνίδι και δοκιμασίες. Το παιχνίδι πιθανότατα δεν θα είναι μια φορά την εβδομάδα, αλλά ίσως τέσσερις”.

    Παράλληλα, σε ερώτηση της εκπομπής του καναλιού Epsilon για το πώς είναι οι σχέσεις του με τον συμπαρουσιαστή του στο “World Party”, Γιώργο Μαυρίδη, ο Σάκης τόνισε ότι “Μιλάω με τον Γιώργο Μαυρίδη, είναι καλά… Δεν απαντώ σε κουτσομπολιά”.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του παρουσιαστή:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δ. Κοντομηνάς-Λ. Λαζόπουλος: Τι συμβαίνει τελικά με τις σχέσεις των δύο αντρών; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kanye West: Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο o σύζυγος της Kim Kardashian (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπες Κατερινάκι; «Αχ θα πονέσω! Προσέξτε μη μου μπει καμιά παραμάνα στον…» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ