• LIFE&STYLE

    Λαμπερός γάμος στα Χανιά για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση

    • NewsRoom
    Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά

    Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά


    Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώπιον συγγενών και φίλων, με τους εορτασμούς να κρατούν τρεις ημέρες.

    Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο πόλο επέλεξαν την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά για το μεγαλύτερο γεγονός της ζωής τους.

    Την περασμένη Παρασκευή έγινε ένα ξέφρενο pre-wedding party, με τους καλεσμένους να καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

    Το Σάββατο στα μαγευτικά Φαλάσαρνα έγινε η διπλή τελετή.

    Πρώτα πραγματοποιήθηκε θρησκευτικός γάμος στο εκκλησάκι του Αγίου Ευφραίμ, ενώ ακολούθησε και δεύτερη τελετή στα αγγλικά, πάνω στην παραλία, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ.

    «Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε σήμερα όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου και θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ», είπε συγκινημένος ο Μάριος Καπότσης.

    Με τη σειρά της, η γνωστή performer, μιλώντας αγγλικά, δήλωσε πως αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της και ευχαρίστησε τους φίλους τους που ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη από όλα τα μέρη του κόσμου.

    Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα παντρευτεί, μέχρι που γνώρισε τον Μάριο Καπότση.

    Το «παρών» έδωσαν περίπου 200 καλεσμένοι, ανάμεσα τους η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία, η Έλενα Γαλύφα και άλλοι. Μάλιστα, το ζευγάρι πάντρεψαν έξι κουμπάροι!

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Konstantina Metaxa (@_kmetaxa_)

    Υπό τους ήχους του εκρηκτικού «Can’t Stop» από τους Red Hot Chili Peppers, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης εισήλθαν στον χώρο του after-wedding party. Ο σκοτεινός ουρανός έγινε μέρα από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που πέταξαν, ενώ τη διασκέδαση ανέλαβαν τόσο ο Λευτέρης Πανταζής όσο και η Ελένη Φουρέιρα.

    Μαζί με τον γαμπρό του, ο περήφανος πατέρας τραγούδησε κρητικές μαντινάδες!

    Την επόμενη ημέρα, συνεχίστηκαν οι εορτασμοί με πιο χαλαρούς ρυθμούς, με ηλιοθεραπεία και μπάνιο στα καταγάλανα νερά στα Φαλάσαρνα.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης:

    X Factor: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια των €150.000 και του χρυσού συμβολαίου (video)

    Νουσρέτ, γιατί δεν έχει κόσμο το νέο εστιατόριο σου στην Μύκονο;

    Σήλια Κριθαριώτη: Πώς βρέθηκε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι η σύζυγος του billionaire



    ΣΧΟΛΙΑ