• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Η θέα από το νέο σπίτι

    • NewsRoom
    Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

    Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης


    Σε διαδικασία μετακόμισης βρίσκονται ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

    Το ζευγάρι, που υποδέχτηκε το καλοκαίρι δύο υγιέστατα κοριτσάκια, μετακομίζει σε νέα κατοικία. Οι τέσσερις τους πλέον ξεκινούν μαζί ένα νέο κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω το εντυπωσιακό σπίτι τους στο Κολωνάκι.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως ενημέρωσε, μάλιστα, φιλοξενούνται προσωρινά σε φιλικό σπίτι γειτόνων, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό αυτή την περίοδο.

    Η εγκατάστασή τους στο νέο σπίτι θα γίνει σε περίπου ένα μήνα, όταν και αναμένεται να είναι πανέτοιμο για να τους υποδεχτεί.

    Αυτό θα είναι το τρίτο σπίτι για το ζευγάρι, καθώς το καλοκαίρι του 2019 άφησαν το σπίτι όπου έμεναν στην Πεύκη και μετακόμισαν στο κοσμικό Κολωνάκι. Πλέον, όμως, η οικογένειά τους μεγάλωσε και δεν χωράνε εκεί. Έτσι πήραν την απόφαση να βρουν ένα πιο ευρύχωρο σπίτι σε προάστιο της Αθήνας.

    Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα, βλέπουμε τη μαγευτική θέα με θάλασσα του σπιτιού.

    «Σας έχω πει ότι τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε αυτό το φανταστικό σπίτι που μας φιλοξένησαν οι πιο φανταστικοί γείτονες, μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας και θέλω να σας δείξω τη φανταστική θέα μας», είπε χαρακτηριστικά.

    Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη
    Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

    Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 23 Ιουνίου και καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα.

    Δείτε τα βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τα δίδυμα

    Η στιγμή που μαθαίνουν το φύλο των διδύμων (video)

    Γιατί να πάμε στο Μεταξουργείο στην αίθουσα τέχνης της Ρεβέκκας Καμχή;



    ΣΧΟΛΙΑ