• LIFE&STYLE

    Ροζάνα Γεωργίου: Ποια είναι η πιθανή αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;

    GNTM


    Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ανέφερε ότι πιθανότατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη νέα τηλεοπτική χρονιά να μην αποτελεί δυναμικό του Star αλλά ούτε και του GNTM.

    Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί για την αντικατάσταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είναι η Δούκισσα Νομικού και ένα όχι τόσο γνωστό πρόσωπο στο τηλεοπτικό πεδίο, η Ροζάνα Γεωργίου.

    Ποια είναι η Ροζάνα Γεωργίου;

    Η Ροζάνα Γεωργίου ή αλλιώς Ros Georgiou, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

    Εργάζεται ως μοντέλο και έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε σε τόσο νεαρή ηλικία να συμπεριληφθεί στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στον κόσμο.

    Η Ροζάνα Γεωργίου με την σπάνια ομορφιά της έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 16 ετών στην παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας, πρωταγωνιστώντας στα shows των Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel, ενώ μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως οι Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Dior και Givenchy. Τη παράσταση έκλεψε όμως στις επιδείξεις των Atelier Versace και Armani Prive όπου ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου που “κλείνει” τα shows, διάκριση πολύ τιμητική για ένα μοντέλο.

    View this post on Instagram

    Shot by @_joeyleo_ art direction by me

    A post shared by Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) on

    View this post on Instagram

    By @georgekatsanakis styling by me

    A post shared by Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) on

    View this post on Instagram

    Armani Privē backstage. @giorgioarmani

    A post shared by Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) on



    ΣΧΟΛΙΑ