• LIFE&STYLE

    Ρούπερτ Γκριντ: Πατέρας θα γίνει ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ

    • NewsRoom

    Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον και Ντάνιελ Ράντκλιφ


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ρούπερτ Γκρίντ (Rupert Grint), γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Ρον» από τις ταινίες «Χάρι Πότερ», καθώς  η σύντροφός του, Τζόρτζια Γκρουμ (Georgia Groome) είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

    Την είδηση ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αγαπημένου ηθοποιού στο περιοδικό People.

    «Ο Ρούπερτ Γκριντ και η Τζόρτζια Γκρουμ με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και ζητούν να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γκριντ.

    Αν και ο 31χρονος ηθοποιός των πασίγνωστων ταινιών του «Χάρι Πότερ», που συμπρωταγωνίστησε δίπλα στον Ντάνιελ Ράντκλιφ και την Έμα Γουάτσον, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 28χρονη αγαπημένη του εθεάθη στους δρόμους του Λονδίνου με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

    Οι δυο τους κατευθύνονταν σε σούπερ μάρκετ του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και όλοι κατάλαβαν ότι είναι έγκυος.

    Τζόρτζια Γκρουμ και Ρούπερτ Γκριντ

    Η Τζόρτζια Γκρουμ είναι, επίσης, ηθοποιός και πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία «Angus, Thongs and Perfect Snogging», που κυκλοφόρησε το 2008.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 2011, ενώ το περασμένο καλοκαίρι οι δυο χρυσές βέρες στα δάχτυλά τους έκαναν όλους να πιστεύουν ότι παντρεύτηκαν, ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού διέψευσε τις φήμες.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του, πάντως, σε σχετική ερώτηση που του είχε γίνει για το όνομα που θα έδινε στο μελλοντικό παιδί του ο Γκριντ είχε δηλώσει: «Αν είχα γιο, θα τον ονόμαζα Ρον; Είναι ένα αρκετά καλό όνομα, αλλά μάλλον όχι. Και το επίθετο ‘Γκριντ’ είναι δύσκολο να το συνδυάσεις με ένα μονοσύλλαβο όνομα».



    ΣΧΟΛΙΑ