• LIFE&STYLE

    Ρένεση-Κυριακίδης: Τι αποκάλυψαν για τη σχέση του Ηλία και της Καίτης στη «Μουρμούρα»

    • NewsRoom

    Κλέλια Ρένεση και Βλαδίμηρος Κυριακίδης


    Λίγο μετά την μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, η Κλέλια Ρένεση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μίλησαν για τους χαρακτήρες τους και την επιτυχία της σειράς.

    Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην καταπληκτική χημεία που έχουν μεταξύ τους στη σειρά, ενώ όπως υποστήριξαν δεν γνωρίζουν τις εξελίξεις της σειράς, μιας και κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές.

    Ωστόσο, αποκάλυψαν πως οι ίδιοι δεν θέλουν να αλλάξει η μεταξύ σχέση των χαρακτήρων τους.

    «Θα θέλαμε να παραμείνουν όπως είναι. Να μένουν πάνω κάτω για παράδειγμα γιατί αυτό έχει μια γοητεία.

    Σε εκείνο το επεισόδιο που καταργήσαμε λίγο το ‘κυρ-Ηλία’ και το ‘κυρία Καίτη’ και γίναμε Ηλίας και Καίτη, ξενερώσαμε, αδειάσαμε. Έφυγε όλη η γοητεία, γιατί μπορεί να κρατάει μια απόσταση, αλλά είναι και κάτι που τους κάνει να θέλουν να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά». 

    Αναφερόμενοι στα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσε η πρεμιέρα του νέου 7ου κύκλου, την Τετάρτη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε πως το γεγονός τους κάνει ευτυχισμένους.

    «Το να κάνουμε αυτά τα νούμερα 7 χρόνια μετά σημαίνει πως έχουμε μπει για τα καλά μέσα στις οικογένειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

    Τι δήλωσε για το μωρό της η Κλέλια Ρένεση

    Η Ελένη Μενεγάκη ρωτώντας την Κλέλια Ρένεση για τα επαγγελματικά της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

    Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ετοιμάζει μία δουλειά, για τις ανάγκες της οποίας θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τρεις ημέρες στη Χιλή.

    «Θα πας με το μωρό σου στη Χιλή;», ρώτησε η παρουσιάστρια, με την ηθοποιό να δίνει αρνητική απάντηση.

    Τότε η Ελένη την ξαναρώτησε με βλέμμα όλο νόημα: «θα αντέξεις;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την Κλέλια Ρένεση:

    «Δεν ξέρω ακόμα. Αν με δείτε να γυρνάω μαύρα πανιά, κλάψτε με!».

    Δείτε το απόσπασμα:



    ΣΧΟΛΙΑ