• LIFE&STYLE

    Ψηφίστηκε ο ωραιότερος άνδρας της Ιταλίας, τα παράτησε όλα για να γίνει παπάς

    • NewsRoom

    Edoardo Santini


    Είχε ανακηρυχθεί ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας. Το μόντελινγκ ήταν στα… πόδια του, αλλά αυτός τα παράτησε όλα και πήγε να γίνει παπάς. Ο λόγος για τον μόλις 21 ετών Εντοάρντο Σαντίνι ο οποίος στα 17 του χρόνια είχε πάρει τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του. Σε ανάρτησή του το Σάββατο ανακοίνωσε ότι θα απαρνηθεί την καριέρα του για την πίστη του.

    «Στα 21 μου χρόνια βρίσκομαι στο δρόμο για να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος» ανέφερε ο Εντοάρντο, υποστηρίζοντας πως φοιτά σε ιερατική σχολή κοντά στη Φλωρεντία. «Αποφάσισα να εγκαταλείψω τη δουλειά του μοντέλου, την υποκριτική και το χορό, αλλά δεν θα εγκαταλείψω όλα τα πάθη μου, απλώς θα τα ζήσω διαφορετικά, προσφέροντάς τα στο Θεό» είπε.

    «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς νέους ανθρώπους που… μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ερώτημα που κουβαλάω από μικρός, αλλά που διάφοροι φόβοι με εμπόδιζαν να το εξερευνήσω περαιτέρω. Τα τελευταία χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που μου έδωσαν τόσα πολλά και μου επέτρεψαν να βιώσω την τέχνη. Δεν θα τα εγκαταλείψω όλα, γιατί τα πάθη μου είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά θα τα ζήσω ξανά σε διαφορετικά πλαίσια», εξηγεί ο ίδιος.

     

    Πρόσθεσε επίσης, πως πέρυσι πήγε να ζήσει με δύο ιερείς, «η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής του», η οποία ενέπνευσε την πίστη του. Συνέχισε τις σπουδές του στη θεολογία και εργάστηκε σε δύο ενορίες της Φλωρεντίας, καταλήγοντας πως αν και τον «τρόμαξε» η ιδέα να εγκαταλείψει το όνειρό του και να γίνει ιερέας, ήταν σίγουρος πως δεν θα μετανιώσει για την απόφασή του «γιατί τώρα μπορώ να φωνάζω: ‘Είμαι ο Εντοάρντο, είμαι 21 ετών και είμαι ευτυχισμένος’».

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ