• LIFE&STYLE

    Ψηφιακή κολεξιόν από τον οίκο Burberry στο βιντεοπαιχνίδι Minecraft

    • NewsRoom
    Ψηφιακή κολεξιόν από τον οίκο Burberry στο βιντεοπαιχνίδι Minecraft

    Ψηφιακή κολεξιόν από τον οίκο Burberry στο βιντεοπαιχνίδι Minecraft


    Με το Minecraft συνεργάστηκε ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry για να παρουσιάσει μια κολεξιόν ενδυμάτων μέσα σε παιχνίδι, ένα « σύμπαν Burberry x Minecraft» και μια γκάμα ενδυμάτων σε περιορισμένα κομμάτια στον πραγματικό κόσμο.

    Η ψηφιακή κολεξιόν 15 ενδυμάτων δημιουργήθηκε για τους παίκτες του Minecraft και περιλαμβάνει κρεασιόν στις οποίες φιγουράρει το Thomas Burberry Monogram. «Αποτελούμενη από μια περιπέτεια μέσα στο παιχνίδι, την “Burberry: Freedom to Go Beyond”, η συνεργασία επιτρέπει στους καταναλωτές να βυθιστούν και πραγματικά και ψηφιακά σε ένα σύμπαν Burberry x Minecraft» είπαν από τον οίκο μόδας.

    Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν από πέντε διαφορετικά στυλ εμφάνισης· απλά λευκά T-shirt, καρώ κασκόλ, φούτερ με το λογότυπο του Burberry και φούστες μέχρι το γόνατο, μεταξύ άλλων.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

    Τα ενδύματα μπορούν να φορεθούν στο παιχνίδι από τα avatar των χρηστών. Φορώντας κρεασιόν της κολεξιόν, τα avatar μπορούν να ολοκληρώσουν μια γκάμα προκλήσεων, όπως έναν λαβύρινθο με το καρώ μοτίβο του Burberry, σε τέσσερις κόσμους που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Blockception που δημιουργεί τους χάρτες του Minecraft.

    Σε «γεφύρωμα του ψηφιακού με τον φυσικό κόσμο» προχώρησε ο οίκος και οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν κρεασιόν της κολεξιόν από τον ιστότοπο του Burberry.

    Διαβάστε επίσης:

    Maestro: Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη – «Ήρθε η ώρα να υποκλιθεί όλη η υφήλιος στο ταλέντο σας»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ