• LIFE&STYLE

    Ψυχολογικό ράκος ο Brad Pitt – Περπατάει μόνος σαν φάντασμα μέσα στο σπίτι του

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διαζύγιο Jolie-Pitt και κάθε μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τη ζωή του ζευγαριού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη συμβίωσή τους.

    Η έρευνα που διεξάγει το FBI σε βάρος του Brad Pitt για ενδεχόμενη κακοποίηση προς τα παιδιά του ήρθε να προστεθεί στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογία του ηθοποιού και να τον “διαλύσει”. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι “απελπισμένος και τρομοκρατημένος” γιατί δεν έχει καταφέρει να δει τα παιδιά του από το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο ηθοποιός τρέμει το ενδεχόμενο η υπόθεση να πάρει δυσάρεστη τροπή και να τον οδηγήσει στο να χάσει τα παιδιά του.

    Όπως περιγράφουν στη Sun μέλη του προσωπικού των δύο ηθοποιών που δουλεύουν χρόνια με το ζευγάρι, ο 52χρονος ηθοποιός περπατάει νευρικά στο σπίτι, δεν μπορεί να κοιμηθεί και να συγκεντρωθεί από το φόβο του.

    “Δεν έχω δει ποτέ έτσι τον Μπραντ. Μου λέει ότι φοβάται. Φοβάται ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει τα παιδιά του για κάτι που δεν έχει κάνει και που τον εμφανίζει να είναι κακός πατέρας. Κάθε άλλο παρά κακός πατέρας είναι ο Μπραντ”, λέει ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του διάσημου ζεύγους.

    brad-pitt

    Άνθρωπος από το περιβάλλον του Brad Pitt δηλώνει πως “παίρνει την έρευνα πολύ σοβαρά και συνεργάζεται πλήρως”.

    Σύμφωνα με πηγές ο διάσημος ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δει τα παιδιά του αλλά βρίσκεται σε επαφή με τους εργαζομένους στο σπίτι ώστε να διασφαλίζει ότι όλα είναι ΟΚ. “Έχετε το νου σας στα παιδιά μου, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή” φέρεται να μονολογεί ο Αμερικανός ηθοποιός.

    Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η Sun αυτό που ίσως προκάλεσε την εντύπωση ότι ο Brad Pitt κακοποίησε τα παιδιά του είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στο ζευγάρι αυτός ήταν που έπαιζε το ρόλο του “κακού αστυνομικού” και αυτού που επέβαλε τους κανόνες της συμπεριφοράς στο σπίτι.

    Την Πέμπτη, πάντως, έκανε την εμφάνιση του στο σπίτι που μένει τώρα μόνος του ο Brad στο Hollywood Hills ένα περιπολικό χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό γιατί συνέβη αυτό.

    Police arrive to the jolie pitt compound after child abuse allegations.

    Ό,τι κι αν διαρρέεται από την πλευρά του Pitt αυτό δεν εμποδίζει το FBI από το να ερευνά τα όσα φέρονται να συνέβησαν μέσα στο ιδιωτικό τζετ των Μπραντζελίνα.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του FBI “συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία ώστε να αξιολογήσουμε αν πρέπει να προχωρήσει μια έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο”. Ο λόγος που το FBI ασχολείται με την υπόθεση οφείλεται στο ότι το περιστατικό συνέβη στον αέρα και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή η υπηρεσία που αναλαμβάνει τη διερεύνηση.

    “Στο σύστημά μας δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελία σε βάρος του Μπραντ Πιτ και δεν διεξάγουμε καμία έρευνα για αυτόν”, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Λορένσο Κεσάντα.

    brangelina

    Η υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών του δήμου της πόλης διέψευσαν επίσης ότι παρείχαν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποια έρευνα που αφορά τον Αμερικανό σταρ. “Σε αντίθεση με ό,τι δημοσιεύεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο μας δεν είπε σε κανέναν και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε κάποια έρευνα σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου ατόμου”, απάντησε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Νιλ Ζάμβιλ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.

    Ο Brad Pitt βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο έρευνας του FBI και των αρχών του Λος Άντζελες που πρόκειται να εκτιμήσει αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να ξεκινήσει ομοσπονδιακή έρευνα.

    Ο καυγάς με τον γιο του Maddox κατά τη διάρκεια πτήσης της οικογένειας την περασμένη Τετάρτη και η ενδεχόμενη κακοποίηση για την οποία ερευνάται φαίνεται να οδήγησε την Angelina Jolie να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια μέθης κατά τη διάρκεια της πτήσης και “κακοποίησε λεκτικά και σωματικά” τα παιδιά του.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tromazoun-apokalipsis-gia-chorismo-ton-jolie-pitt-olo-paraskinio-video/76124



    ΣΧΟΛΙΑ