• LIFE&STYLE

    “Πρωταθλητής” και εκτός ταρτάν ο Usain Bolt με αποκαλυπτικά ντοκουμέντα (pics+video)

    • NewsRoom
    Bolt


    Η αγωνιστική του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία (κατέκτησε τα πάντα, χρυσό σε σκυταλοδρομία 4×100 μ., 200 μ. και 100 μ.) και χαλαρός πλέον ο Usain Bolt αποφάσισε να το “ρίξει έξω” για να γιορτάσει τα 30στα του γενέθλια. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να πάρει μία χορταστική γεύση από τις βραζιλιάνικες …χάρες  στο prive party που οργάνωσε. Ξεχωριστή θέση στο ξεφάντωμα του Usain είχε μία 20χρονη φοιτήτρια.

    Bolt

    Περήφανη για τον παρτενέρ της, η 20χρονη μοιράστηκε με τις φίλες της στα social media φωτογραφίες από τη νύχτα πάθους στο κρεβάτι με τον Xρυσό Ολυμπιονίκη. Οι φωτογραφίες της Jady Duarte με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ έχουν ήδη δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Βραζιλίας και φυσικά έχουν αναρτηθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Bolt

    Βέβαια όπως φαίνεται η Jady δεν είχε καταλάβει με ποιον “ξάπλωνε” καθώς φέρεται να είπε στις φίλες της πως δεν γνώριζε ότι ερωτοτροπούσε με κάποιον διάσημο. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη βραδιά “νορμάλ. Τίποτα το ιδιαίτερο”.

     student

    Η 20χρονη φοιτήτρια ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες μέσω του WhatsApp στο κινητό της, αποκαλύπτοντας -άθελα της η (μάλλον) μη- όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες της συνεύρεσής της με τον Bolt.

    student

    Ο Τζαμαικανός sprinter, ο οποίος έγινε πριν λίγες ημέρες 30 χρονών, είχε φωτογραφηθεί πριν λίγες ημέρες να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο club Barra de Tijuca στα προάστια του Ρίο.

    H Duarte όμως δεν είναι η μόνη γυναίκα με την οποία φαίνεται να “έπαιξε” ο κορυφαίος αθλητής, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα ένα video στο Twitter τον έδειχνε να χορεύει προκλητικά σε ένα κέντρο διασκέδασης με ένα άγνωστο κορίτσι. Το video με το περίφημο “twerking”, προκλητικό λίκνισμα των γοφών, έκανε όπως ήταν φυσικό το γύρο του κόσμου.

    bolt

    https://www.youtube.com/watch?v=UmBxCpkGLCg

    Η αδερφή του Τζαμαικανού sprinter όμως έρχεται να “ρίξει λάδι στην φωτιά” αποκαλύπτοντας την μακροχρόνια σχέση του αδερφού της με την, εξίσου τζαμαικανικής καταγωγής, Kasi Bennett. Σύμφωνα με τα στοιχεία το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια, ενώ ο ίδιος ο Bolt την αποκαλεί Πρώτη Κυρία.

    Bolt

    Kasi Bennett
    Kasi Bennett, η κοπέλα του Usain Bolt

    Πάντως η ίδια φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τις νέες περιπέτειες του συντρόφου της, καθώς έπειτα από την δημοσιοποίηση της ταυτότητας της, εξέφρασε ένα καυστικό σχόλιο λέγοντας ότι “καλύτερα να μην είχε μαθευτεί”. Ίσως η επιστροφή του κορυφαίου αθλητή στην πατρίδα του να μην είναι τελικά και τόσο ομαλή…

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/parea-ton-bolt-giortase-stefanidi-chriso-sto-epi-konto-video/68404

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/palestes-os-alles-femen-diamartironte-gimni-gia-klemmeno-metallio-video/68538

     



    ΣΧΟΛΙΑ