ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή την αναφορά της Ιωάννας Σουλιώτη στη γυμνή φωτογράφιση που έχει κάνει για το περιοδικό Playboy σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό», η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τέσσερις φορές να ποζάρει και εκείνη γυμνή για το περιοδικό.
«Με έπαιρνε μια κυρία και της είπα ότι δεν ήθελα. Ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μου ανέφερε τίποτα για χρήματα, απλώς ήταν η πρόταση να μπούμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε. Όταν λες μία, δύο, τρεις φορές όχι, για ποιο λόγο να το κάνεις την τέταρτη, όταν εξηγείς ότι δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω; Την τέταρτη φορά μου γύρισε το μάτι», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.
Μάλιστα η παρουσιάστρια τόνισε:
«Μόνο από το Playboy μου έχει ζητηθεί να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Όταν έρχεσαι από τη Θεσσαλονίκη, είσαι ένα φρέσκο πρόσωπο, κάνεις μια εκπομπή λίγο διαφορετική. Δεν ήθελα να το κάνω γι’ αυτούς τους λόγους. Όχι ότι δεν εμπιστευόμουν πώς θα βγει το αποτέλεσμα…».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάγειρα ψάχνει η Ελένη Μενεγάκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sports Illustrated: Στους πιο γυμνασμένους αθλητές παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jeff Bezos: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του CEO της Amazon
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4% μετά τις δηλώσεις Τραμπ για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Ιταλία: Ο πρόεδρος Ματαρέλα ζήτησε να γίνει σεβαστή η Ολυμπιακή Εκεχειρία
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.