• LIFE&STYLE

    Πρόωρο τέλος εμφανίσεων για Βίσση και Παπαρίζου-Ρουβά-Ρόκκο λόγω κορονοϊού

    Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Άννα Βίσση


    «Θύμα» του κορονοϊού έπεσαν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, καθώς το ένα μετά το άλλο αναστέλλουν την λειτουργία τους για προληπτικούς λόγους.

    Μετά το πρόωρο τέλος του σχήματος Καρρά-Πλούταρχου-Κοκκίνου και την αναβολή της πρεμιέρας της Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη, ακολούθησε η ανακοίνωση για αναστολή των εμφανίσεων της Άννας Βίσση, αλλά και του σχήματος Παπαρίζου-Ρουβά-Ρόκκος.

    Μέσα από το Instagram και το Facebook, η Άννα Βίσση ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή των εμφανίσεών της στο Hotel Ermou.

    «Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την ‘απειλή’ και να την αφανίσουμε! Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία», έγραψε η αγαπημένη σταρ.

    View this post on Instagram

    😷👍🙏❤️

    A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

    Παράλληλα, και το νυχτερινό μαγαζί Estate έβαλε «λουκέτο», με τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Στέλιο Ρόκκο να ολοκληρώνουν αναγκαστικά τις εμφανίσεις τους νωρίτερα απ’ όσο υπολόγιζαν εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

    Μέσα από τα social media, ο Σάκης Ρουβάς επεσήμανε ότι πάνω απ’ όλα βάζουν την υγεία:

    «Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και βάζοντας την υγεία πάνω απ´ όλα, οι εμφανίσεις μας στο @estateathens ολοκληρώνονται νωρίτερα απ´ ότι θα θέλαμε, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @steliosrokkos, την @helenapaparizouofficial, τους μουσικούς μας, την @chalijennings και τις αγαπημένες μου #sakisangels που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά πάνω στη σκηνή, τον Γιάννη Τσακουμάκο και όλο το προσωπικό του Estate για αυτούς τους 6 μαγικούς μήνες τραγουδιού, χορού & διασκέδασης.

    Το μεγαλύτερο όμως ‘ευχαριστώ’ το χρωστάμε σε εσάς για τις γεμάτες ενέργεια βραδιές που περάσαμε μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας μέσα από την μουσική 🙏», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

    Από την πλευρά του το μαγαζί αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

    «Το Estate μετά από 6 μήνες τεράστιας επιτυχίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του προγράμματος για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού. Σας ευχαριστούμε πολύ».

    View this post on Instagram

    Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και βάζοντας την υγεία πάνω απ´ όλα, οι εμφανίσεις μας στο @estateathens ολοκληρώνονται νωρίτερα απ´ ότι θα θέλαμε, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @steliosrokkos, την @helenapaparizouofficial, τους μουσικούς μας, την @chalijennings και τις αγαπημένες μου #sakisangels που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά πάνω στη σκηνή, τον Γιάννη Τσακουμάκο και όλο το προσωπικό του Estate για αυτούς τους 6 μαγικούς μήνες τραγουδιού, χορού & διασκέδασης. Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» το χρωστάμε σε εσάς για τις γεμάτες ενέργεια βραδιές που περάσαμε μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας μέσα από την μουσική 🙏

    A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on



    ΣΧΟΛΙΑ