• LIFE&STYLE

    Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Η Ελευθερία μας έλεγε κάτι περίεργα» (video)

    • NewsRoom


    Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές GNTM, ωστόσο ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

    Ο λόγος για την Αργυρώ Μαγγλάρη, η οποία το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την εμπειρία της στο GNTM, τις «FF», αλλά και για την Ελευθερία Καρναβά.

    Αρχικά, η Αργυρώ δήλωσε για την οντισιόν της:

    «Είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια όταν έκανα την οντισιόν για το GNTM. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν ένα χαρακτηριστικό μου από μικρή ηλικία. Στο δημοτικό με κορόιδευαν γιατί φορούσα γυαλιά μυωπίας. Οι γονείς μου ήταν πάντα υπερπροστατευτικοί».

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι:

    «Το GNTM το είδα περισσότερο σαν σχολείο, παρά σαν ριάλιτι. Όταν μπήκα στο σπίτι κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι λίγο αντίστροφα και αυτό με επηρέασε. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει Next Top Model.

    Είχα δει μόνο κάποια επεισόδια από το περσινό και πίστευα ότι δεν θα είναι τόσο ριάλιτι».

    Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περίφημη «Πεντάδα της Φωτιάς» ή «FF», αλλά και την Ελευθερία Καρναβά.

    «Οι FF από την περίοδο που ήμασταν στο ξενοδοχείο έβγαζαν κάτι σνομπ, απρόσιτο, επιθετικό πολλές φορές. Είναι έτσι αυτές, δεν βγαίνει κάτι ψεύτικο.

    Η Ελευθερία μας έλεγε κάτι περίεργα και λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είναι διπρόσωπη», υποστήριξε η Αργυρώ.

    Όσο για τη δοκιμασία που της κόστισε την παραμονή της στο παιχνίδι, η ίδια δήλωσε:

    «Η υψοφοβία μου δεν με επηρέασε στη δοκιμασία. Το άδικο για μένα, στη δοκιμασία με τα φίδια, ήταν η ώρα φωτογράφισης της Σουζάνας. Είχαμε όλες 10 λεπτά και η Σουζάνα είχε πολλά περισσότερα λεπτά.

    Ήταν άδικο για τα κορίτσια που έφυγαν στη δοκιμασία της πτώσης, την Πόπη και την Κατερίνα. Και αποδείχθηκε και για μένα που αποχώρησα.

    Αν είχα κι εγώ τα επιπλέον λεπτά της Σουζάνας, θα μπορούσα να έχω κλικ και να μην αποχωρήσω. Είχα καταλάβει ότι θα φύγω. Όταν βγήκα μου έφυγε ένα βάρος».



    ΣΧΟΛΙΑ