• LIFE&STYLE

    GNTM: Το Twitter «θάβει» την Σουζάνα και πανηγυρίζει την πιθανή αποχώρησή της

    • NewsRoom
    σουζανα


    Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί και φέτος οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2, με την περίφημη «Πεντάδα της Φωτιάς» να παραμένει ενωμένη και να ρίχνει το δηλητήριό της σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει.

    Η Κάτια, η Μαρτίνα, η Άννα, η Ασημίνα και η Σουζάνα, εκτός του το ότι «εξόρισαν» την Ελευθερία από το δωμάτιό τους, από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού κρίνουν την κίνηση κάθε κοπέλας, ενώ όπως έχουν δηλώσει, στόχος τους είναι να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό.

    Το Twitter αν και δεν χωνεύει καμία διαγωνιζόμενη από την πεντάδα, πλέον έχει συσπειρωθεί για τα καλά εναντίον της Σουζάνα, η οποία στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, παρεξηγήθηκε με την αντίδραση των υπόλοιπων παικτριών, όταν λιποθύμησε η Μαρτίνα.

    «Τις κοπέλες τις θεωρώ αναίσθητες γιατί μίλησαν έτσι όπως μίλησαν για μια κοπέλα που βρίσκεται στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σουζάνα.

    «Γενικότερα, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο του GNTM.

    Η Μαρία, με τη σειρά της, ξεσπάθωσε κατά της Σουζάνας λέγοντας:

    «Το να είναι τόσο εριστική, απότομη και μη μου άπτου απέναντί μου, μου γυρνάει και μένα τα νεύρα!

    Θες να έχεις μια καλή συμπεριφορά από εμένα; Να έχει μια καλή συμπεριφορά και εσύ προς εμένα»!

    Εδώ και αρκετές ημέρες έχει διαρρεύσει πως η παίκτρια που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο είναι η Σουζάνα, με αποτέλεσμα το πάρτι στο Twitter να έχει ήδη στηθεί.

    Ωστόσο, σύμφωνα με νεώτερες διαρροές, η λιποθυμία της Μαρτίνας φαίνεται πως δεν ήταν κάτι περαστικό και θα οδηγήσει την παίκτρια εκτός GNTM.

    Συνεπώς, όλα δείχνουν πως η Σουζάνα θα πάρει τη θέση της και θα επιστρέψει στο σπίτι!



    ΣΧΟΛΙΑ