• LIFE&STYLE

    Πριγκιπικοί καυγάδες για τα μάτια της Μέγκαν

    Γουίλιαμ

    Χάρι και Ουίλιαμ


    Ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από τον τρόπο που συμπεριφέρεται και διαχειρίζεται ο μικρότερος αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, τη νέα του σχέση με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

    Παρόλο που τα δύο αδέλφια ήταν πάντοτε αγαπημένα, πρόσφατα, σύννεφα άρχισαν να επισκιάζουν τις καλές σχέσεις του 34χρονου μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας με τον 32χρονο αδελφό του, μετά από την αποκάλυψη ότι ο πάντοτε ζωηρός Χάρι έχει νέα σύντροφο, την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς, Suits.


    Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, παρόλο που πριν μερικές ημέρες, η Μαρκλ φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον στο Λονδίνο και γνώρισε από κοντά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του, Κέιτ, ο Ουίλιαμ εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος από τον αδελφό του. Αιτία είναι η δημόσια ανακοίνωση στην οποία προέβη ο Χάρι και, αφού παραδέχθηκε ότι διατηρεί σχέση με την γοητευτική ηθοποιό, ζήτησε από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να μη την «παρενοχλούν» ενώ διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο ότι ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα πληρώνει βετεράνο αστυνομικό της Scotland Yard για την φύλαξη της αγαπημένης του!

    «Αυτός (ο Ουίλιαμ) θεωρεί ότι ο Χάρι έκανε ένα λάθος με το να επιβεβαιώσει την σχέση του και να δώσει στην δημοσιότητα μια τέτοια συναισθηματική ανακοίνωση τόσο σύντομα», δήλωσε η ανώνυμη και καλά πληροφορημένη πηγή στην εφημερίδα Daily Mail και συνέχισε: «Αισθάνεται ότι η ανακοίνωση δίνει πολλές πληροφορίες και εξυπηρετεί μόνο στο να τροφοδοτεί εικασίες για το πόσο σοβαρά σκέφτεται ο Χάρι για την Μέγκαν».

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ήταν πολύ προσεκτικά με τις δημόσιες δηλώσεις τους και με την σχέση τους με τον Τύπο.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Sofia Vergara: Μέσω Instagram απαντά στις φήμες περί χωρισμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη sexy σύντροφο του πρίγκιπα Harry (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θλιμμένη και ντυμένη στα μαύρα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ