• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Μετακομίζουν εκτός Παλατιού

    • NewsRoom

    Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα παιδιά τους


    Στην εξοχή για μια πιο ήσυχη και ιδιωτική ζωή μετακομίζουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως είναι γνωστό, μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Λονδίνο και Νόρφολκ, δηλαδή στο Παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά και στην εξοχική τους κατοικία.

    Σύμφωνα με την The Telegraph, το βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το Παλάτι του Κένσινγκτον και να μετακομίσει μόνιμα στο Μπέρκσαϊρ, «το τέλειο μέρος» για να μεγαλώσουν τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

    Πηγές αναφέρουν ότι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Φορτ Μπελβεντέρε, ένα διατηρητέο σπίτι με πύργο προς το νότιο άκρο του Great Park Windsor, όπου ο βασιλιάς Έντουαρντ υπέγραψε τα έγγραφα παραίτησής του το 1936. Το οίκημα είναι μισθωμένο στην οικογένεια δισεκατομμυριούχων Γουέστον, στενός φίλους της βασιλικής οικογένειας.

    Η μετεγκατάσταση, η οποία θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά τόσο στη βασίλισσα όσο και στους γονείς της Κέιτ Μίντλετον είναι το πιο σημαντικό σημάδι μέχρι τώρα πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να αναλάβει έναν πολύ πιο ανώτερο ρόλο στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την The Telegraph, η σχεδιαζόμενη αυτή μετακόμιση φαίνεται πως δεν ενθουσίασε τους κοντινούς ανθρώπους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ, καθώς «πολλοί θεωρούν πως το Μπερκσάιρ δεν είναι και η καλύτερη εξοχή».

    «Οι άνθρωποι σε αυτή την περιοχή του δυτικού Λονδίνου, μπορούν να γίνουν πολύ μοχθηροί, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην άγνοια…», ανέφερε η πηγή.

    Η μετακόμισή τους θα μπορούσε να αποδειχθεί στρατηγική, αλλά και πρακτική, καθώς η μοναρχία ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, οι Κέιμπριτζ μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στη βάση τους στο Λονδίνο, όπου έχουν και τα γραφεία τους, και της εξοχικής τους κατοικίας, το Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ.

    Το δεύτερο αυτό σπίτι ήταν το γαμήλιο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Αλλά τώρα, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πηγαίνουν σε σχολείο στο Λονδίνο, είναι δύσκολο να το επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα. Ενώ εάν επιλέξουν να μείνουν στο Ουίνδσορ θα έχουν και την εξοχή στα πόδια τους και θα μπορούν να μετακινούνται στο Λονδίνο όταν απαιτείται.

    Είναι επίσης κάτι που θα βοηθήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς θα έχει συντροφιά, ιδίως μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου πέρυσι τον Απρίλιο. Η 95χρονη μονάρχης έχει πολύ στενή σχέση με τον εγγονό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος μάλιστα, μαζί με τον πατέρα του την έπεισαν τελευταία, να αφαιρέσει όλους τους στρατιωτικούς και τιμητικούς τίτλους του πρίγκιπα Άντριου.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Εορτασμοί για τα 70 χρόνια στον θρόνο εν μέσω κρίσεων στο Παλάτι

    Κέιτ Μίντλετον: Τα πορτρέτα για τα 40α γενέθλια της μελλοντικής βασίλισσας

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θυμάται την Νταϊάνα να τραγουδάει Τίνα Τέρνερ



    ΣΧΟΛΙΑ