• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Σήκωσαν τα μανίκια τους και ζύμωσαν ψωμί για τους απόρους


    Την ευαίσθητη πλευρά και το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους τους έδειξαν για ακόμα μια φορά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι βρέθηκαν σε φούρνο στο Λος Άντζελες, όπου συμμετείχαν στην προετοιμασία γευμάτων για ηλικιωμένους και νέους που έχουν ανάγκη.

    Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας, ο Χάρι και η Μέγκαν φόρεσαν μάσκα, γάντια και σκούφο και στρώθηκαν στη δουλειά! Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το βασιλικό ζευγάρι βοήθησε στην προετοιμασία του φαγητού, ζύμωσε ψωμί και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εθελοντικής οργάνωσης «Homeboy Industries».

    «Ευχαριστούμε τον Χάρι και την Μέγκαν, τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, που μας επισκέφθηκαν και βοήθησαν την ομάδα μας. Το προσωπικό μας ενθουσιάστηκε που συνεργάστηκε μαζί τους, καθώς βοήθησαν στην προετοιμασία του φαγητού και έμαθαν περισσότερα για το πρόγραμμα #FeedHOPE που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στο οποίο οι συμμετέχοντες προετοιμάζουν γεύματα για ηλικιωμένους και νέους που έχουν ανάγκη σε όλο το Λος Άντζελες, μετά την πανδημία του κορονοϊού», έγραψε το αρτοποιείο στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

    Ο Χάρι και η Μέγκαν φαίνεται να βοηθούν στην προετοιμασία του ψωμιού, καθώς διπλώνουν την ζύμη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες ταξινομούν τα πακέτα τροφίμων για τους ευάλωτους στην νέα τους πατρίδα.

    Σύμφωνα με τον βασιλικό εκδότη του περιοδικού Harper Bazaar και συν-συγγραφέα του νέου βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα περιγράφει την ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι μετά την γνωριμία τους, το συγκεκριμένο αρτοποιείο διοικείται από τον ιερέα Γκρέγκορι Μπόιλ, με τον οποίο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν μιλήσει για το κίνημα φυλετικής δικαιοσύνης.

    Η Μέγκαν Μαρκλ γνώρισε για πρώτη φορά τον ιερέα Μπόιλ πριν από 20 χρόνια σε ένα εργαστήριο μαγειρικής όπου εκείνη και η μητέρα της έκαναν ταμάλε.

    Όπως δήλωσε ο ιερέας για την χθεσινή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν απλώς ο Χάρι και η Μέγκαν για εμάς. Σήκωσαν τα μανίκια τους και έπιασαν δουλειά αμέσως με τους εργάτες μας στον φούρνο και το καφέ».

    Πρόκειται για την τρίτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά την διάρκεια της πανδημίας. Τον Απρίλιο το βασιλικό ζευγάρι εθεάθη στους δρόμους του Λος Άντζελες να παραδίδει πακέτα με φαγητό σε άπορους για την φιλανθρωπική οργάνωση Project Angel Food.

    Ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, που επί του παρόντος ζουν στο αρχοντικό του παραγωγού Τάιλερ Πέρι, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, έχοντας αποχωρήσει από τα βασιλικά τους καθήκοντα, επισκέφθηκαν χθες την οργάνωση Homeboy Industries.



    ΣΧΟΛΙΑ