• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Άντριου: Δημοσιογράφος επιχείρησε να τον υπερασπιστεί και το Twitter τον «σταύρωσε»

    • NewsRoom

    Ο πρίγκιπας Άντριου και ο Τζέφρι Έπσταϊν


    Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Βρετανού δημοσιογράφου Toby Young, σε άρθρο του που δημοσίευσε στο βρετανικό μέσο The Spectator, κατά τις οποίες τάσσονταν υπέρ της αθωότητας του πρίγκιπα Άντριου.

    Πιο συγκεκριμένα μέσα στο άρθρο που έγραψε ο αμφιλεγόμενος Toby Young, που δεν είναι η πρώτη φορά που μια δημοσίευση του στα social media ξεσηκώνει κόσμο, αναφέρει πως ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα εμπλεκόταν σε ένα τέτοιο σκάνδαλο «εάν είχε παντρευτεί μια γυναίκα σκληρή και λογική» όπως η δικιά του σύζυγος!

    Ο Young «πέταξε καρφιά» κατά της πρώην γυναίκας του πρίγκιπα Άντριου, την κοκκινομάλλα και αντισυμβατική Φέργκι, η οποία είναι και η μόνη που – παραδόξως – τον υποστηρίζει σε αυτή την καταστροφική για την εικόνα, τον τίτλο και την οικογένεια του στιγμή. Ήταν σαν ο Toby Young να προσπαθούσε να καταστήσει υπεύθυνη του σκανδάλου την ίδια τη Φέργκι αντί για αυτόν που πραγματικά το διέπραξε, δηλαδή τον πρίγκιπα. Τη στάση του αυτή, απέναντι στις κατηγορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία που υπογράφουν την ανάμιξη του σκανδαλώδη πρίγκιπα με την τότε 17χρονη Βιρτζίνια και τον «σατανικό», παιδόφιλο Έπσταϊν, δεν ενθουσίασε το Twitter, το οποίο επιτέθηκε κατά του Young.

    Μερικά σχόλια στην δημοσίευση του άρθρου του στο Twitter:

     



    ΣΧΟΛΙΑ