• LIFE&STYLE

    Power of Love: Tέλος στη σχέση Δώρου-Αθηνάς – Τι αποκάλυψε ο παίκτης; (video)

    • NewsRoom


    Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Power of Love. Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου, οι οποίοι φαίνεται πως διανύουν μια άσχημη περίοδο στη σχέση τους. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η παίκτρια εξέφρασε τα παράπονά της στον σύντροφό της και εκείνος ενοχλημένος άρχισε να την αγνοεί επιδεικτικά, γεγονός που επιδείνωσε το ήδη βεβαρημένο κλίμα.

    Λίγο αργότερα ο Δώρος μιλώντας στην Κλαούντια παραδέχτηκε: «Με τσάντισε η Αθηνά. Δεν μπορώ ξενέρωσα. Δεν θέλω να συνεχίσω μαζί της. αλλά δεν ξέρω πώς να το πω και πού να το πω… Να το πω αύριο που θα είμαστε όλοι; Δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς. Απλά δεν μετρά μόνο… και off-camera κατάλαβες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τώρα. Απλά επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα. Εγώ συζητάω κάθε μέρα το ίδιο πράγμα που με ενοχλεί και συνεχίζει. Όταν συζητώ το ίδιο πράγμα και δεν καταλαβαίνει το ίδιο πράγμα, κουράζομαι.»

    Η Αθηνά, θέλοντας να ξεσπάσει, άρχισε να σπάει πιάτα μαζί με τον Σωκράτη, γεγονός που ενόχλησε ακόμη πιο πολύ τον Κύπριο παίκτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Αυτές οι δυο παίκτριες θα αποχωρήσουν στο Gala της Παρασκευής (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: 10+1 μαργαριτάρια που μας έκαναν να «κλάψουμε» απ’ τα γέλια



    ΣΧΟΛΙΑ