ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θέλει ο Ατζούν από τον Αλαφούζο, κάτι τρέχει με Ιβάν – Κοκλώνη, η Φαίη και η Μαρία στον Σκάι και γιατί η Μόσχα μπλόκαρε 4 ελληνικά ΜΜΕ
Οξύνθηκαν τα πνεύματα στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love. Αυτή τη φορά ξέσπασε καυγάς μεταξύ της Στέλλας Μιζεράκη και του Πάνου Ζάρλα, όταν η πρώτη έκανε μία άκομψη κίνηση που εκνεύρισε τον δεύτερο.
Η ξανθιά παίκτρια φιλώντας τον Πάνο, λέρωσε το πουκάμισό του με το make up της κι εκείνος νευρίασε. Ο παίκτης δήλωσε ότι της έχει πει πολλές φορές πως είναι κάτι που τον ενοχλεί.
Στη συνέχεια, ο Πάνος έβαλε τις φωνές στην αγαπημένη του κι εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν το έκανε επίτηδες.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler: Η ομάδα που εξασφαλίζει την ασυλία – Δείτε σκηνές από το επεισόδιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο νέοι παίκτες και η πρώτη ψηφοφορία στο σημερινό επεισόδιο του “Game of Love”!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώην της Στέλλας Μιζεράκη του Power of Love στο Game of Love; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δίκη της Κιάρα Φεράνι: Από fashion icon πρωταγωνίστρια στις αίθουσες των δικαστηρίων
- Κλώνης (Intracom Holdings): Υποτιμημένη η μετοχή – Ταμείο στα €200 εκατ.
- Σταύρος Κυριακούλης: Το παιδί της Κατοχής, που πάλεψε με τα κύματα και βγήκε νικητής στην στεριά…
- Ενεργειακή χρυσή εποχή ή νέο πάρτι με τα λεφτά των επόμενων;