• LIFE&STYLE

    “Πουλάνε” τρελά ακόμα και από τον άλλο κόσμο! Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι νεκροί celebrities

    • NewsRoom
    Michael Jackson


    Πολλά εκατομμύρια βγάζουν ακόμη και μετά το θάνατό τους πολλοί celebrities καθώς ήρθαν, έκαναν διεθνή καριέρα, προκάλεσαν, απέκτησαν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και έφυγαν το ίδιο δυνατά όπως έζησαν! Ο λόγος για τους διάσημους εκλιπόντες που πέραν της μεγάλης καριέρας που πραγματοποίησαν όσο ήταν εν ζωή, συνεχίζουν να “πουλάνε” ακόμη και μετά θάνατον!

    Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο, μετά θάνατον, καλοπληρωμένους διάσημους για το 2016 και τα πρωτεία την λίστα κατέχει για μία ακόμη φορά ο Michael Jackson.

    Michael-Jackson

    Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος απεβίωσε το 2009, συγκέντρωσε το ποσό των 825 εκατομμυρίων δολαρίων σε κέρδη για το διάστημα ενός έτους με βάση με τους υπολογισμούς του περιοδικού Forbes. To ποσό αυτό προκύπτει κυρίως από την πώληση έναντι 750 εκατομμυρίων δολαρίων του μεριδίου του εκλιπόντος καλλιτέχνη στον κατάλογο μουσικών εκδόσεων της Sony/ATV, που περιλαμβάνει τα δικαιώματα πολλών τραγουδιών των Beatles, στη Sony Corp.

    Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο βασιλιάς του Rock n Roll, Elvis Prisley με κέρδη που φτάνουν τα 27 εκατομμύρια δολάρια.

    Elvis-Presley-Wallpaper-1280-x-960

    Ο Prince από την άλλη κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση της λίστας με τα κέρδη του να υπολογίζονται σε 25 εκατομμύρια δολάρια σημειώνοντας μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις των δίσκων του από τον Απρίλιο,οπότε και απεβίωσε.

    rs-236765-prince

    Ψηλά σε πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών βρέθηκε και ο David Bowie ο οποίος και έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο χτυπημένος από καρκίνο, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Οι πωλήσεις του εκτοξεύθηκαν όμως τα συνολικά κέρδη του τραγουδιστή ήταν συγκριτικά μικρά, στα 10,5 εκατομμύρια δολάρια, επισήμανε το Forbes.

    bowie-2

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To διάσημο μοντέλο Joanna Krupa, ανέμελη ποστάρει μια απίστευτα sexy selfie

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επανάσταση στην αρχιτεκτονική: Να τα νέα γραφεία της Apple στο Λονδίνο, που κοστίζουν 8,8 δισ.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ