• LIFE&STYLE

    Πώς θα μαυρίσεις γρήγορα


    Διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού κι ίσως θέλεις να μαυρίσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μη βγεις με το μπικίνι σου στην παραλία πιο άσπρη κι από το γάλα… Όλοι ξέρουμε πως η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο δημιουργεί βλάβες, οπότε σίγουρα χρειάζεται προσοχή, ας το έχεις στο μυαλό σου, αλλά αφού βιάζεσαι να μαυρίσεις… ας δούμε μερικά μικρά μυστικά για να το πετύχεις!

    1. Με προσοχή τις πρώτες φορές που θα κάνεις ηλιοθεραπεία

    Όσο κι αν βιάζεσαι να αποκτήσεις σοκολατένιο χρώμα, αν κάτσεις την πρώτη μέρα στον ήλιο τρεις ώρες με χαμηλό δείκτη προστασίας ή και καθόλου, όχι δεν θα μαυρίσεις θα κοκκινίσεις και θα ταλαιπωρηθείς. Οπότε τις 2,3 πρώτες φορές για μισή ωρίτσα με αντιηλιακό με δείκτη που θα μειώνεις σταδιακά. Θέλεις όμως να μαυρίσεις γρήγορα… Ε, τότε πάνω από το αντιηλιακό σου βάλε λίγες σταγόνες από μείγμα λαδιού με λεμόνι. Κι αν αυτό δε σου κάνει, άπλωσε baby oil ή βαζελίνη.

    2. Πριν πας για ηλιοθεραπεία, να κάνεις απολέπιση

    Είναι πολύ σημαντικό για να αποκτήσεις ομοιόμορφο μαύρισμα.

    3. Πρόσεξε τις τρως

    Υπάρχουν τροφές που αυξάνουν την έκκριση της μελανίνης στον οργανισμό. Τέτοιες είναι τα καρότα (γνωστό αυτό) αλλά και τα βερίκοκα, τα ροδάκινα, τα πεπόνια, τα καρπούζια, τα αυγά και το ελαιόλαδο.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα πριν πάτε διακοπές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμπιστευτείτε τα ψηλόμεσα μαγιό για εντυπωσιακές εμφανίσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι τροφές που καταπολεμούν την κατακράτηση και χαρίζουν επίπεδη κοιλιά



    ΣΧΟΛΙΑ