• LIFE&STYLE

    Πώς σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς το τηλεοπτικό ντεμπούτο του αδελφού του, Απόστολου

    • NewsRoom
    Απόστολος Ρουβάς

    Απόστολος Ρουβάς


    Όλοι μιλούν για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Απόστολου Ρουβά στο πρωινό του MEGA, «Πάμε Δανάη!», όπου έχει αναλάβει χρέη σεφ.

    Ο γοητευτικός αδελφός του Σάκη Ρουβά αν και από επιλογή του φρόντιζε να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έπειτα από σκέψη αποφάσισε να αποδεχτεί την τηλεοπτική πρόταση του MEGA και να γίνει ο σεφ της πρωινής ζώνης του καναλιού μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

    Για πρώτη φορά, ο Απόστολος Ρουβάς, που έχει ξετρελάνει τον κόσμο, μίλησε για την απόφασή του, αλλά και για την αντίδραση της οικογένειάς του και κυρίως του Σάκη Ρουβά, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

    «Είναι η πρώτη φορά που μαγειρεύω στην τηλεόραση», δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος έχει μαγειρέψει διαδικτυακά μαζί με την Κάτια Ζυγούλη για το κανάλι της στο YouTube.

    «Είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Άγχος είχα και την πρώτη φορά που μαγείρεψα σε εστιατόριο, πόσο μάλλον τώρα που πρέπει να το κάνω και να με βλέπει ζωντανά ο κόσμος. Το καλό είναι ότι ένιωσα αμέσως αρκετά άνετα γιατί όλη η ομάδα είναι εξαιρετική, δεν ένιωσα ακάλυπτος», πρόσθεσε.

    «Όταν μου έκαναν την πρόταση, το σκέφτηκα λίγο, το επεξεργάστηκα. Ήθελα να δω αν είμαι σίγουρος να κάνω ένα τέτοιο βήμα. Με φόβιζε η έκθεση», παραδέχτηκε.

    Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε ότι: «Είχα έναν δικό μου τρόπο ζωής. Την προσωπική μου ζωή την είχα για εμένα, δεν κυνηγούσα να εμφανίζομαι. Ήταν θέμα επιλογής. Σίγουρα τώρα μπορεί να με ρωτήσουν για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα απαντήσω εγώ είναι άλλο θέμα».

    Όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο που του έκανε ο αδελφός του, Σάκης δήλωσε με αμηχανία και ταπεινότητα:

    «Αυτό είναι κάτι τώρα… Τι να πω… Όλη η οικογένεια έχει χαρεί που με έχουν δει τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι έχουν χαρεί όλοι πάρα πολύ με όλο αυτό.».

    Δείτε το βίντεο:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ