• LIFE&STYLE

    Πώς να βάλετε το color blocking στην γκαρνταρόμπα σας!

    • NewsRoom


    Το μήνυμα για τη φετινή σεζόν είναι ένα… “Sometimes all you need is a little splash of color”, με τα έντονα χρώματα και το λεγόμενο -και hot trend για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018-19- color blocking να έχει την τιμητική του.

     

    Σε πρώτη ανάγνωση, οι περισσότερες από εσάς μπορεί να νιώσετε μια «ανασφάλεια» και αμηχανία στη σκέψη των bold χρωμάτων τον χειμώνα και να κρατήσετε κάποιες επιφυλάξεις με αυτή την επιλογή, αλλά ήρθε η στιγμή που πρέπει να πείτε ναι και να την τολμήσετε! Η αρχή μπορεί να γίνει με τα αξεσουάρ, δίνοντας ένα twist ακόμη και στα πιο minimal και σκουρόχρωμα σύνολα. Με μια τσάντα ή μ’ ένα φουλάρι θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε το outfit σας σε in style look. Εξαιρετική επιλογή είναι και τα oversized σκουλαρίκια, που είναι it item της μόδας φέτος, θυμίζοντας street style επιλογές διάσημων fashion icons στις μητροπόλεις της μόδας. Aν από την άλλη πλευρά θέλετε να κάνετε τη διαφορά, ένα total color blocking θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή –δώστε όμως προσοχή στους συνδυασμούς που θα κάνετε. Για πιο safe επιλογές, η αγορά ενός εφαρμοστού turtleneck τοπ (το κλασικό ζιβάγκο) θα σας λύσει τα χέρια, ενώ ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας και κάθε στιλ, αρκεί να βρείτε το ιδανικό χρώμα για εσάς.

    Σημειώστε, πως οι έντονες αποχρώσεις σε χρώματα που θα επιλέξετε να φορέσετε θα αλλάξουν όχι μόνο το look αλλά και τη διάθεσή σας! Οι hot επιλογές που πρωταγωνιστούν φέτος, και που είναι σίγουρο πως κι εσείς θα λατρέψετε, είναι: το τολμηρό κίτρινο που θα φωτίσει τις μουντές μέρες του χειμώνα, το nebulas blue ή αλλιώς το μπλε ελεκτρίκ, που συνδυάζεται εξαιρετικά με πορτοκαλί αλλά και μαύρο για έντονες αντιθέσεις, το ultra violet μωβ, που ταιριάζει εξαιρετικά σε μελαχρινές γυναίκες και το κλασικό, φλογερό κόκκινο για να ανεβάσετε τις μετοχές του στιλ σας.

    Στα i-D Concept Stores θα ανακαλύψετε όλες τις hot τάσεις της μόδας για το πιο in style shopping time που μπορείτε να έχετε!

    Fashion tip: Για να ολοκληρώσετε το στιλ σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με φακούς σε κάποιο από τα αγαπημένα σας χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας! Έτσι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά…

    Shop the look: Αποκτήστε όλα τα must have κομμάτια που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας για να είστε in style με το συγκεκριμένο trend στο glow.gr.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χρήσιμα hairstyling tips που θα σας φανούν σωτήρια αν έχετε αφέλειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βρείτε ποιο κούρεμα σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακαλύψτε πρώτες τα hair trends που θα κυριαρχήσουν σε λίγους μήνες



    ΣΧΟΛΙΑ