• LIFE&STYLE

    Ανακαλύψτε πρώτες τα hair trends που θα κυριαρχήσουν σε λίγους μήνες

    • NewsRoom


    Αν είναι κάτι που μας δίδαξε η Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, αυτό είναι ότι το απλό δεν είναι απαραίτητα και βαρετό.

    Μένοντας πιστοί σ’ αυτή τη wearable φιλοσοφία, για ακόμη μια σεζόν οι σχεδιαστές προτείνουν κυρίως no-makeup makeup looks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, καθώς και διακριτικές πινελιές χρώματος στα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά.

    Όσο για τα μαλλιά, αυτά είναι για άλλη μία φορά effortless και έχουν εμφανείς 80s επιρροές, όπως και οι SS19 συλλογές άλλωστε.

    Από χαλαρά κύματα και πλεξούδες, μέχρι sleek πιασίματα και blowouts με όγκο στις ρίζες, ανακαλύψτε τα hair trends που θα κυριαρχήσουν σε λίγους μήνες, και γιατί όχι, υιοθετήστε τα από τώρα.

    Oscar de la Renta

    oscar-de-la-renta-ss19-3a61l.jpg

    Μέσα από το συγκεκριμένο hairlook ο hair stylist Kevin Hughes ήθελε να παρουσιάσει τη σύγχρονη γυναίκα του οίκου Oscar de la Renta, η οποία αγαπά τη λάμψη και τα ταξίδια. Για να το πετύχει αυτό, δημιούργησε πολύ κομψές sleek ίσιες αλογοουρές στα μαλλιά των μοντέλων, τα οποία αρχικά στερέωσε στη βάση του λαιμού με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια το έκρυψε κάτω από μία τούφα μαλλιών.

    Brandon Maxwell

    brandon-maxwell-ss19-tutJN.jpg

    Η SS19 επίδειξη μόδας του Brandon Maxwell ήταν μία ωδή στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας, την πόλη όπου τα όνειρα του σχεδιαστή άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα. Υπό τα τραγούδια των Dolly Parton και Beyonce, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα χαμογελαστά, χαιρετώντας το πλήθος, ενώ τα μαλλιά τους σε στiλ blowout με πολύ όγκο στις ρίζες που ανέμιζαν, τους χάριζαν έξτρα δυναμισμό.

    Tom Ford

    tom-ford-ss19-l3poB.jpg

    Θέλοντας να πετύχει μία edgy αντίθεση, χαρακτηριστικό του οίκου Tom Ford, ο hairstylist Orlando Pita πάντρεψε τις κομψές και glamorous SS19 δημιουργίες με αυστηρές χωρίστρες στο πλάι και χαμηλούς messy κότσους τυλιγμένους με απαλά μαντήλια στο κεφάλι σε μεταλλιζέ τελειώματα και pastel χρώματα. Ό,τι πρέπει για το επόμενο καλοκαίρι.

    Rodarte

    rodarte-ss19-MQF9k.jpg

    Τα flower crowns, ή αλλιώς στεφάνια με λουλούδια στο κεφάλι, μόλις απέκτησαν έναν πιο ρομαντικό αέρα χάρη στον hairstylist Odile Gilbert και τον οίκο Rodarte. Ο hair expert, αφού πρώτα δημιούργησε χαλαρά κύματα στα μαλλιά των μοντέλων με ένα ψαλίδι και στη συνέχεια τα έπιασε σε χαμηλούς κότσους ή τα έπλεξε σε πλεξούδες, στερέωσε υπέροχα ροζ τριαντάφυλλα γύρω-γύρω από το κεφάλι των μοντέλων, δημιουργώντας μοναδικές ανθισμένες συνθέσεις.

    Jonathan Simkhai

    jonathan-simkhai-ss19-kVdpn.jpg

    Για τις ανάγκες του show του Jonathan Simkhai, ο Odile Gilbert επέστρεψε στα 60’s και στις μπούκλες σε στιλ boho. Αντί να χρησιμοποιήσει θερμότητα ωστόσο, επέλεξε να πλέξει τα μαλλιά των μοντέλων σε μικρά κοτσιδάκια, τα οποία μετά έλυσε για να πετύχει ένα φυσικό beach wave εφέ. Σαν τελευταία, νοσταλγική πινελιά πρόσθεσε και ξύλινες χάντρες στις άκρες μερικών τουφών.

    Prabal Gurung

    prabal-gurung-ss19-c4skY.jpg

    Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ο lead stylist Anthony Turner θέλησε να αναδείξει τη φυσική υφή των μαλλιών του κάθε μοντέλου. Έτσι, σε άλλα κορίτσια δημιούργησε πολλαπλές κοτσίδες cornrow και σε άλλα ατημέλητα πιασίματα με όγκο στις ρίζες κι ελεύθερες τούφες.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο μοδάτα χρώματα στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί τα μεγαλύτερα brands επενδύουν στη λιανική



    ΣΧΟΛΙΑ