• LIFE&STYLE

    «Πόλεμος» στα social media για την Κέιτ Μίντλετον – Τι συνέβη;

    • NewsRoom


    Ένα σχόλιο της καλύτερης φίλης της Μέγκαν Μαρκλ στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσει «πόλεμος» στα social media από τους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον

    Οξύ κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ένα σχόλιο – κριτική που άσκησε η καλύτερη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μουλρόνεϊ στην Κέιτ Μίντλετον. Οι φαν της δούκισσας του Κέιμπριτζ έσπευσαν να της επιτεθούν, ενώ την υπεράσπισή της ανέλαβε ο σύζυγός της.

    Η 40χρονη στιλίστρια και κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια ανάρτηση στο Instastory, ενθαρρύνοντας τους άλλους να «διαδώσουν ιστορίες απίστευτων ανθρώπων» στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και πρόσθεσε: «Οι όμορφες φωτογραφίες είναι όμορφες εικόνες. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα σας για καλές ιστορίες απίστευτων ανθρώπων, που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο αυτόν καλύτερο».

    Αυτό το γενικό και αόριστο σχόλιο φαίνεται πως ερμηνεύθηκε ως «καρφί» από τους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον, θεωρώντας ότι το σχόλιο της Μουλρόνεϊ αποτέλεσε ένα έμμεσο «κράξιμο» στην δούκισσα του Κέμπριτζ, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που τράβηξε από επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

    Γρήγορα, οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν να πέφτουν «βροχή». Σε απάντηση, ένας θαυμαστής της Κέιτ Μίντλετον, έγραψε: «Αυτή είναι η ανάρτηση της Τζέσικα Μουλρόνεϊ, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ για το Ολοκαύτωμα. Τζέσικα θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Λες συνεχώς πως είσαι θύμα εκφοβισμού, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως εσύ είσαι ο νταής».

    H ανάρτηση της Τζέσικα Μουλρόνεϊ

    Ο καταιγισμός των σχολίων από τους υπερασπιστές της Κέιτ Μίντλετον ήταν τέτοιος, που ανάγκασε τον σύζυγο της στυλίστριας, Μπεν Μουλρόνεϊ να πάρει θέση, ώστε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του. Ο Μπεν Μουλρόνεϊ επέμεινε πως η ανάρτησή της αναφερόταν στις προσπάθειες για την συγκέντρωση χρημάτων για τις Καναδικές οικογένειες που πέθαναν στην πτήση 752 στο Ιράν πριν από μερικές ημέρες.

    Σε ανάρτησή του λοιπόν στο Twitter, έγραψε: «Χθες, η σύζυγός μου ανάρτησε μία έκκληση στον λογαριασμό της στο Instagram για την συγκέντρωση χρημάτων για τις οικογένειες των θυμάτων της πτήσης 752. Συνοδευόταν από ένα instastory που έλεγε ότι οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τις σκέψεις και τις προσευχές. Ντροπή σε όσους θέλησαν να το γυρίσουν σε κάτι άλλο».

    Γεγονός είναι ότι η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ έχει ασχοληθεί τις τελευταίες ημέρες με το αεροπορικό δυστύχημα του Ιράν, με το ουκρανικό αεροσκάφος που συνετρίβη από πύραυλο, στέλνοντας στον θάνατο 176 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και Καναδούς. Πιο συγκεκριμένα, προχθές η Τζέσικα Μουλρόνεϊ μοιράστηκε ένα βίντεο από την Καμπάνια Canada Strong, που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της paramount Foods, Μοχάμεντ Φακί, για την συγκέντρωση χρημάτων για τις οικογένειες που έχασαν συγγενείς τους στην μοιραία αυτή πτήση.

    Με αφορμή την κίνηση αυτή, η Μουλρόνεϊ έγραψε: «Αυτό είναι το σημαντικό. Να βοηθάς οικογένειες να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την καταστροφή. Ο Μοχάμεντ Φακί είναι ο καλύτερος Καναδός. Προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην πτήση 752. Μπείτε στο βιογραφικό μου για να τον βοηθήσετε να πετύχει τον στόχο του. Σας παρακαλώ, στηρίξτε τον».

    Μάλιστα, την ανάρτησή της αυτή, την συνόδευσε με ένα Instastory που έγραφε: «Οι όμορφες εικόνες είναι όμορφες εικόνες. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για καλές ιστορίες απίστευτων ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο αυτό καλύτερο».

    Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει επιζώντες του Ολοκαυτώματος, Πηγή: KensingtonPalace

    Ωστόσο, παρά την επιμονή του άνδρα της πως δεν ήθελε να κάνει κάτι κακό, οι πιστοί οπαδοί της Κέιτ Μίντλετον κατηγόρησαν την κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ πως αναφερόταν στο πρότζεκτ της δούκισσας του Κέμπριτζ για την «Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος» – με τις φωτογραφίες των επιζώντων του ναζιστικού στρατού.

    Κάποιος φαν της Κέιτ Μίντλετον έγραψε: «Ποιος το πιστεύει αυτό; Είναι το σκυλάκι της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν εμφανές ότι αναφερόταν στην Κέιτ Μίντλετον. Αυτό είναι ντροπιαστικό», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αν η Τζέσικα Μουλρόνεϊ δεν ήθελε να αναφερθεί στην Κέιτ Μίντλετον, τότε γιατί διέγραψε την ανάρτησή της μετά;» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Άρα η Τζέσικα Μουλρόνεϊ πιστεύει πως θέλει να υποβαθμίσει την αυτού Υψηλότητα Κέιτ Μίντλετον. Μόνο στα όνειρά της. Η επόμενη αισθητική επέμβαση που θα πρέπει να κάνει θα πρέπει να είναι μεταμόσχευση προσωπικότητας». Ένας ακόμη πρόσθεσε: «Η ειρωνεία αυτού είναι ότι προέρχεται από μία γυναίκα που αναρτά «όμορφες εικόνες» του εαυτού της με μπικίνι στην πλατφόρμα της. Θύμισέ μας Τζέσικα, πού βοηθάνε αυτές;».

    Τζέσικα Μουλρόνεϊ

    Από την άλλη, κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας πως το σχόλιό της επ’ ουδενί δεν αναφερόταν στην Κέιτ Μίντλετον. «Είναι τελείως τρελό. Γιατί η Τζέσικα να θέλει να επισκιάσει την Κέιτ; Η Τζέσικα θα έπρεπε να αρχίσει να τους αναφέρει και να τους μπλοκάρει αντί να τους δίνει την προσοχή που θέλουν» με έναν άλλον να προσθέτει: «Αυτοί οι haters το έχουν παρατραβήξει. Υποτίθεται ότι ήθελε να ρίξει φως σε άλλους και όχι να πληγώσει κάποιον. Ευχαριστούμε Τζέσικα Μουλρόνεϊ».



    ΣΧΟΛΙΑ