• LIFE&STYLE

    «Πόλεμος» για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη: Στα δικαστήρια Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Μάρθα Κουτουμάνου

    • NewsRoom


    Ραντεβού στα δικαστήρια θα δώσουν τον Σεπτέμβρη οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτομάνου, των οποίων οι σχέσεις βρίσκονται στα μαχαίρια.

    Η εκπομπή «Πρωινό» που επικαλέστηκε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανέφερε σήμερα τις λεπτομέρειες της δικαστικής τους διαμάχης.

    Η αξέχαστη ηθοποιός έχει αφήσει την περιουσία της στην κόρη της, ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει αποποιηθεί την περιουσία της.

    Με το που «έφυγε» η ηθοποιός, όλοι έφυγαν από το σπίτι και έτσι το έθεσαν προς το πώληση. Υπήρχαν όμως και κάποια χρέη.

    Τον Δεκέμβριο του 2018 η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε εξώδικο στην αδερφή της καθώς της ζήτησε τα αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας της ηθοποιού για να τα δώσει σε υποψήφιους αγοραστές.

    Λίγες μέρες μετά η Μάρθα Κουτουμάνου απάντησε και αυτή με εξώδικο στο οποίο ανέφερε πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο.

    «Δεν δώσατε ούτε ένα ευρώ, φρόντισε λοιπόν, ποια θα είναι η συμμετοχή σου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Τον Ιανουάριο του 2019 η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε ακόμη ένα εξώδικο στο οποίο ανέφερε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κάλυπτε επί 40 χρόνια κάθε της ανάγκη παρά το γεγονός πως δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας και πώς είναι δυνατόν να λέει ότι δεν πήρες ένα ευρώ.

    Σύμφωνα μάλιστα, με ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν πριν περίπου ενάμιση μήνα, από την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ζητά να είναι προσωρινό διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης. Προκειμένου να διανείμει στις δυο αδελφές όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.



    ΣΧΟΛΙΑ