Ένα ιδιαίτερο My Style Rocks Gala με θέμα το «Avant Garde» παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Κάποιες παίκτριες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν, ενώ κάποιες άλλες βρέθηκαν μέχρι και εκτός θέματος.
Νικήτρια της βραδιάς και των 2.500 ευρώ αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν οι Πατρίτσια Κόρφα, Μαρίνα Μαυρομάτη και Κωνσταντίνα Σουλτάτη.
Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να σώσουν την Κωνσταντίνα και στο τέλος η κριτική επιτροπή επέλεξε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στην Πατρίτσια.
Εν τέλει η Μαρίνα αποχώρησε, έπειτα από μόλις δύο εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=6mndqjgFJP4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Karl Lagerfeld φωταγώγησε τα Ηλύσια Πεδία για τα Χριστούγεννα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε κατάσταση Red Code 7 περιφέρειες σήμερα Δευτέρα – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
- Το Ιράν αξιώνει οι ΗΠΑ να δεχτούν «όλους» τους όρους του για να ξανανοίξει το Ορμούζ – Στα 84 δολάρια το Brent
- Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία
- Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών που προσέγγισαν τα 1,7 δισ. δολάρια στο εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.