• LIFE&STYLE

    Ποιος ηθοποιός απο το «Κόκκινο Ποτάμι» έμενε στο σπίτι της Παπούλια (video)

    • NewsRoom

    Εβελίνα Παπούλια


    Μία από τις σειρές που έχει καθηλώσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό είναι το «Κόκκινο Ποτάμι». Ο ταλαντούχος ηθοποιός Λάμπρος Κτεναβός, που συμμετέχει στη σειρά-εποχής του OPEN, μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά του.

    «Είμαι σε έναν σημαντικό ρόλο, αυτόν του Οσμάν και τώρα πρέπει να βρω και τον ρόλο του πατέρα», δήλωσε ο ηθοποιός.

    Μιλώντας για τον γάμο του με την Ειρήνη Ψυχράμη και το νεογέννητο γιο τους, ο Λάμπρος Κτεναβός ανέφερε ότι:

    «Ο μικρός βγήκε ξανθομπουμπούρι! Δεν ξέρω σε ποιον θα μοιάσει, νομίζω στην Ειρήνη. Μας είχαν πει ότι ο μπέμπης θα γεννηθεί μετά τις 14 Νοέμβρη, αλλά ήρθε πιο νωρίς.

    Πηγαίνουμε και τον βλέπουμε στη θερμοκοιτίδα και μας λένε, “ζωηρότατος ο δικός σας” και τους απαντάω, “είναι ο γιος του Οσμάν!”».

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο γάμος τους έγινε μόλις δύο ημέρες πριν τον ερχομό του μωρού τους. «Δεν κάναμε κανονικό γάμο αλλά τα τυπικά», διευκρίνισε.

    Αναφερόμενος στο ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι», ο ηθοποιός δήλωσε ότι:

    «Ήταν δύσκολο να προσεγγίσω τον Οσμάν. Διάβασα τη βιογραφία του για να καταλάβω το ιστορικό του και το ψυχολογικό του προφίλ. Στα τουρκικά έχω μάθει μόνο φράσεις του ρόλου, τα παπαγαλίζω».

    Μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν έρθει η επιτυχία της σειράς, ο Λάμπρος Κτεναβός προχώρησε σε μία αποκάλυψη:

    «Για 1,5 χρόνο έμενα στο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια και δεν πλήρωνα νοίκι».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ