• LIFE&STYLE

    Ποιος Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε την ξανθιά σωματοφύλακά του

    • NewsRoom


    Μία ιστορία αγάπης βγαλμένη σαν από κινηματογραφική ταινία, που θυμίζει εκείνη της Έλενας Ράπτη, εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάση Μεγαλομύστακα, και της σωματοφύλακάς του.

    Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας ακολούθησε πιστά το παράδειγμα της Έλενας Ράπτη και, όπως και η βουλευτής της ΝΔ που παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί με την προστασία του.

    «Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Έχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν από λίγο καιρό στην Espresso.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της Βουλής, Έλενα, πριν από τρία χρόνια. Και μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

    Οι δυο τους, αφού επισφράγισαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.

    Στον γάμο, από το πρώην κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού, Γιάννης Σαρίδης.



    ΣΧΟΛΙΑ