ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδάς, χαρίζοντας μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της τηλεοπτικής σεζόν ως τώρα.
Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη βοήθεια του στιλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, έχει καταφέρει να θεωρείται πλέον μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της εγχώριας showbiz, καθώς κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ.
Πιο συγκεκριμένα, η Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μίντι φόρεμα του οίκου μόδας Zeus+Dione. Σε γραμμή άλφα, με λεπτομέρεια από κέντημα στο κάτω μέρος, V λαιμόκοψη, όγκο στα μανίκια και ζώνη στη μέση, το φόρεμα «Cleopatra» κολακεύει απίστευτα τη γυναικεία σιλουέτα και ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Η Μελόνι κυβέρνηση ενέκρινε την παράταση της μείωσης των φόρων στα καύσιμα
- Υψηλές οι τιμές των καυσίμων και τη Μεγάλη Εβδομάδα από το ράλι του πετρελαίου
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Προστασία της Δικαιοσύνης έναντι παράνομων επιθέσεων σε δίκες Τεμπών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 CD ανά δικογραφία για δύο υπουργούς και 11 βουλευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.