ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδάς, χαρίζοντας μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της τηλεοπτικής σεζόν ως τώρα.
Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη βοήθεια του στιλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, έχει καταφέρει να θεωρείται πλέον μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της εγχώριας showbiz, καθώς κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ.
Πιο συγκεκριμένα, η Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μίντι φόρεμα του οίκου μόδας Zeus+Dione. Σε γραμμή άλφα, με λεπτομέρεια από κέντημα στο κάτω μέρος, V λαιμόκοψη, όγκο στα μανίκια και ζώνη στη μέση, το φόρεμα «Cleopatra» κολακεύει απίστευτα τη γυναικεία σιλουέτα και ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου (+4%) κατά την έναρξη των συναλλαγών στην Ασία
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
