• LIFE&STYLE

    Το πιο χαριτωμένο δελφίνι του κόσμου αρπάζει το iPad μιας τουρίστριας- Δείτε το εκπληκτικό video

    • NewsRoom


    Χρειάστηκε ένα μόλις δευτερόλεπτο για ένα δελφίνι να αρπάξει το iPad μιας επισκέπτριας σε θαλάσσιο πάρκο. H στιγμή αυτή αποτυπώθηκε στο βίντεο που τράβηξε ο Kuadiel Gomez, ο οποίος έχει εισιτήριο διαρκείας στο θαλάσσιο πάρκο και το επισκέπτεται συχνά μαζί με την οικογένειά του, όμως κάτι παρόμοιο δεν έχουν ξαναδεί.

    Η γυναίκα κοίταζε τα δελφίνια έξω από τη δεξαμενή νερού, οπού βρισκόντουσαν, τα τραβούσε φωτογραφίες, όμως δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε μετά. Φαίνεται ότι σε ένα από τα δελφίνια δεν αρέσουν οι φωτογραφίες και έτσι βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε το iPad από τα χέρια μιας γυναίκας. Δεν αναφερόμαστε βέβαια στην τύχη του  iPad. Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας ήταν να αρπάξει τη συσκευή μέσα από το νερό, όπως και έγινε.

    dolphin1

    Ο Kuadiel Gomez ανέβασε το βίντεο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας σαν λεζάντα: “Αυτό το βίντεο δεν το έχετε ξαναδεί” Ακούγεται στο βίντεο να λέει “Ω Θεέ μου και να γελάει «Το δελφίνι βγήκε έξω από το νερό και “όρμησε” στην κινητή συσκευή, ήταν απίστευτο», είπε μετά το περιστατικό ο Kuadiel Gomez.

    Οι υπόλοιποι επισκέπτες γελούσαν και κοίταζαν εντυπωσιασμένοι από την απίστευτη ικανότητα του δελφινιού. Μετά από αυτό το ατύχημα συνέχισαν σαν να μη συνέβη κάτι και παρακολουθούσαν τον μαγικό κόσμο των δελφινιών.

    dolphin2

    Το βίντεο τελειώνει με τα δελφίνια να διασκεδάζουν το πλήθος, πετώντας νερό με τα πτερύγιά τους. Από πέρυσι οι υπεύθυνοι του θαλάσσιου πάρκου απαγόρευσαν στους επισκέπτες να ταΐζουν τα δελφίνια για να έρχονται κοντά τους και να τα αγγίζουν, μόνο από μακριά.

    dolphin3

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/f-serious-dite-tin-antidrasi-tou-idioktiti-mias-ferrari-otan-ide-ich-na-ginete-parking-video/66616

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/rio-2016-apithanes-gkrimatses-athliton-tin-ora-tis-iperprospathias-xechorizi-o-konstantinos-flegkas-pics/66658



    ΣΧΟΛΙΑ