array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 129.22 εκατ.

Grid Shipping (Πάνος Φασουλής): Αγόρασε το έβδομο πλοίο της

Life & Style

Ποιοι διάσημοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Comments

Ένα χαρμόσυνο νέο ήρθε στην οικογένεια του ζευγαριού, που ετοιμάζεται να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ο λόγος για τον γνωστό δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη και τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζυεγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 3 χρόνια, το 2016 και τώρα είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η εγκυμονούσα Νίκη Θωμοπούλου, με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία αναφερόταν παράλληλα στην μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή 9 χρόνια πριν.
Γιάννης Μαρακάκης, Νίκη Θωμοπούλου

Στην τρυφερή ανάρτησή της, η Νίκη Θωμοπούλου ανέβασε μια παλιά φωτογραφία, που απεικονίζει την ίδια σε πολύ μικρή ηλικία, να βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της. Στην λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία, η Νίκη Θωμοπούλου έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια «έφυγε» απ’ τη ζωή μου ο σημαντικότερος άνθρωπός μου, η μαμά μου. Όμως, τον τελευταίο καιρό, νιώθω πως αυτή την αγάπη που έχασα τότε, θα την ξαναβρώ σύντομα. Όταν φεύγει μια ψυχή, μια άλλη έρχεται για να μείνει. Ο φύλακας άγγελος μου είναι πάντα εδώ και με προσέχει».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έγινε μέσα από το hashtag της ανάρτησης, στο οποίο η Νίκη Θωμοπούλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/B3hpA2fAfUl/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Louis Vuitton x Timberland: Τα μποτάκια των 82.000 δολαρίων και η BMW M4 Coupe
Αλεξάνδρα Νίκα: Αυτή είναι η εορταστική συλλογή ρούχων που δημιούργησε με την 5226kids της Σήλιας Κριθαριώτη
Ιωάννα Τούνη: «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας» καταγγέλλει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Μπαράκ Ομπάμα: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη Μισέλ και τις κόρες τους
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Το Thanksgiving δείπνο στην έπαυλή τους
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Τα Thanksgiving dinner σε Αμερική και Ελλάδα – Πώς γιόρτασε η Τζένη Μπαλατσινού
Cartier: Η εκθαμβωτική ισορροπία της τέχνης και της ιστορίας σε νέα έκθεση στη Ρώμη
Μαρίνα Βερνίκου-Μίλτος Καμπουρίδης: Το πάρτι γενεθλίων με θέα την Ακρόπολη – Ποιοι παραβρέθηκαν (video)