• LIFE&STYLE

    Ποιοι διάσημοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά

    • NewsRoom
    εγκυος


    Ένα χαρμόσυνο νέο ήρθε στην οικογένεια του ζευγαριού, που ετοιμάζεται να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

    Ο λόγος για τον γνωστό δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη και τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζυεγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 3 χρόνια, το 2016 και τώρα είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

    Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η εγκυμονούσα Νίκη Θωμοπούλου, με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία αναφερόταν παράλληλα στην μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή 9 χρόνια πριν.
    Γιάννης Μαρακάκης, Νίκη Θωμοπούλου

    Στην τρυφερή ανάρτησή της, η Νίκη Θωμοπούλου ανέβασε μια παλιά φωτογραφία, που απεικονίζει την ίδια σε πολύ μικρή ηλικία, να βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της. Στην λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία, η Νίκη Θωμοπούλου έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια «έφυγε» απ’ τη ζωή μου ο σημαντικότερος άνθρωπός μου, η μαμά μου. Όμως, τον τελευταίο καιρό, νιώθω πως αυτή την αγάπη που έχασα τότε, θα την ξαναβρώ σύντομα. Όταν φεύγει μια ψυχή, μια άλλη έρχεται για να μείνει. Ο φύλακας άγγελος μου είναι πάντα εδώ και με προσέχει».

    Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έγινε μέσα από το hashtag της ανάρτησης, στο οποίο η Νίκη Θωμοπούλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.



    ΣΧΟΛΙΑ