• LIFE&STYLE

    Ποια πασίγνωση ηθοποιός σκουπίζει το παρκέ με τη γάτα της (video)

    • NewsRoom


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέιτ Μπέκινσειλ με πρωταγωνιστές την ίδια και τη γάτα της.

    Η γνωστή ηθοποιός έχει πέσει στα τέσσερα και σκουπίζει το παρκέ χρησιμοποιώντας την ολόλευκη γάτα της, η οποία φαίνεται να μην αντιδράει καθόλου και απλά να αφήνεται στα χέρια της ιδιοκτήτριάς της.

    Στα σχόλια του βίντεο στο Instagram, όλοι έχουν μείνει έκπληκτοι με την απίστευτη ηρεμία της γάτας και το γεγονός ότι αφήνει την Μπέκινσειλ όχι μόνο να την αγγίζει για αρκετή ώρα, αλλά να την μετακινεί από το ένα σημείο στο άλλο σκουπίζοντας το παρκέ, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την γάτα.

    Ακόμη μεγάλη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι η ηθοποιός, που μετρά περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια followers, φοράει ένα λευκό crop top με κολάν και ψηλοτάκουνες μπότες, καθώς πώς αλλιώς μπορεί να ντυθεί μία Χολιγουντιανή νοικοκυρά για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού;

    Στον αντίποδα, υπήρξαν και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την πράξη της Μπέκινσειλ να χρησιμοποιεί το κατοικίδιό της με αυτόν τον τρόπο για ένα βιντεάκι στο Instagram.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ