ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται στη ζωή του Νίκου Καρβέλα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «τσάκωσε» τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να περπατάει αγκαζέ με τη νέα του σύντροφο.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Νίκος Καρβέλας καταγράφεται δημόσια με νέα αγαπημένη στο πλευρό του, τρία χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με την Αννίτα Πάνια.
Οι φωτογραφίες του ζευγαριού, που δημοσιοποίησε το περιοδικό είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ προηγουμένως οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά στιγμιότυπα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, όπου παρακολούθησαν τη νέα ταινία «Τζόκερ».
Ο τραγουδοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, της 36χρονης Σοφίας Καρβέλα από το γάμο του με την Άννα Βίσση και του 11χρονου Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κορωπί: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση – Στη μάχη 2 ελικόπτερα
- Το υπερπολυτελές superyacht DESTINY στην Κεφαλονιά (βίντεο + φωτο)
- «Καμπανάκι» από ExxonMobil και Chevron: Θα παραμείνουν για καιρό οι υψηλές τιμές στα καύσιμα ακόμη κι όταν πέσει το πετρέλαιο
- Ρέθυμνο: Στον ανακριτή ο υπεύθυνος λειτουργίας του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ για την φωτιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.