• LIFE&STYLE

    Πέτρος Πολυχρονίδης: «Παίρνω τηλέφωνο και λέω κόψτε την αμέσως από το Next Top Model» (video)

    πολυχρονιδης-τζουγανακη-τροχος-της-τυχης

    Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και Πέτρος Πολυχρονίδης


    Μπορεί ο αρχικός της σκοπός ήταν να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model, ωστόσο η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη κέρδισε μια θέση στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο τηλεπαιχνίδι του Star «Ο Τροχός της Τύχης». Το φιλόδοξο μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία που έζησε, ενώ με χιούμορ ο παρουσιαστής του «Τροχού» περιέγραψε πως «έκλεψε» την Ιωσηφίνα για το παιχνίδι.

    «Μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία. Δεν μετανιώνω με τίποτα που πήγα εκεί, γιατί θεωρώ ότι μου άνοιξε πάρα πολλούς δρόμους και προς την τηλεόραση που είναι ένας χώρος που ήθελα πάντα να ασχοληθώ, αλλά και προς το μόντελινγκ που σχεδιάζω ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ», δήλωσε η Ιωσηφίνα.

    Από τη μεριά του ο Πολυχρονίδης ανέφερε:

    «Ήταν τόσο επιβλητική η παρουσία της Ιωσηφίνας. Βλέπω το κάστινγκ και λέω, “Αμάν! Τούρμπο! Από Κρήτη!”. Παίρνω τα τηλέφωνα μου, Βίκυ Καγιά, κ.λ.π. και λέω, “Δεν με νοιάζει τι θα γίνει, κόψτε την αμέσως, έρχεται στον Τροχό της Τύχης”. Μα, μου λέει, “Εγώ να κοπώ; Είναι δυνατόν;” “Ναι, θα κοπείς, γιατί θα έρθεις στον Τροχό της Τύχης και άμα σου αρέσει»!

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωρίστε τις 25 υποψήφιες του Greece’s Next Top Model (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τροχός»: Άναυδος ο Πολυχρονίδης με παίκτρια που μάντεψε λέξεις χωρίς κανένα γράμμα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;



    ΣΧΟΛΙΑ