• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα με πανάκριβη μηχανή στο Κολωνάκι (pics)

    • NewsRoom
    κωστοπουλος

    Πέτρος Κωστόπουλος


    Μετά το τέλος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο, ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου επαγγελματικού του βήματος για τη νέα σεζόν.

    Το μεσημέρι της Τρίτης, ο παρουσιαστής και άλλοτε κραταιός εκδότης εθεάθη στο Κολωνάκι.

    Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Pagenews, ο Πέτρος Κωστόπουλος «ξέχασε» το κράνος του την ώρα που οδηγούσε μία εντυπωσιακή μηχανή Triumph.

    Ο ίδιος πάρκαρε την μοτοσικλέτα του μπήκε στο μαγαζί και αφού ψώνισε βγήκε. Ανέβηκε στη μηχανή του τύπου Bonneville Thruxton 1200 κυβικών και χάθηκε προς την πλατεία.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας εμπορίας αυτών των μηχανών, η αξία μιας καινούριας μηχανής αυτού του τύπου είναι 15.990 ευρώ.

    Φορώντας τα αθλητικά του και μαύρα γυαλιά ο Πέτρος Κωστόπουλος σταμάτησε για πολύ λίγο στην πλατεία του Κολωνακίου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την Ηρώδου Αττικού.

    Εντύπωση, σε όσους τον είδαν, προκάλεσε το γεγονός πως ο γνωστός παρουσιαστής, παρ’ όλο που μέσα από τις κατά καιρούς εκπομπές του έχει μιλήσει για την οδηγική ασφάλεια και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αμέλησε να φορέσει κράνος.

    πετρος κωστοπουλος

    πετρος κωστοπουλος

    πετρος κωστοπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ