• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά για το ταξίδι του στο «ελεύθερο» Ντουμπάι

    • NewsRoom
    κωστοπουλος

    Πέτρος Κωστόπουλος


    Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στα social media, καθώς δεν είναι λίγοι οι Έλληνες celebrities που επέλεξαν να ταξιδέψουν στο «ελεύθερο» Ντουμπάι για να υποδεχτούν το νέο έτος, την ίδια ώρα που η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

    Ανάμεσα στους διασήμους που βρέθηκαν στο Ντουμπάι βρίσκεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για το γεγονός.

    Ωστόσο, ο ίδιος εξήγησε στο enikos.gr ότι δεν βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για διακοπές, αλλά για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό» απαντά με σαφήνεια στους απανταχού επικριτές ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».

    «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!», προσθέτει ο εκδότης και παρουσιαστής στην ίδια ιστοσελίδα.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επέστρεψαν την Κυριακή με τη μεσημεριανή πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Ντουμπάι ήταν υποχρεωτικό να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα.

    Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο.

    Για την εφαρμογή αυτών των μέτρων έχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός. Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο.

    Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

    Ήδη ανάμεσα στους ταξιδιώτες βρέθηκε το πρώτο κρούσμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Κορονοϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα από τα πάρτι στο Ντουμπάι

    Κορονοϊός: Αυτές είναι οι περιοχές της Αττικής που βρίσκονται στο «κόκκινο»

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ