• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, Δευτέρα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Σήμερα εστιάστε στα μικρά γράμματα…

    Κριός

    Σήμερα καλό θα ήταν να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας. Μην σταθείτε στις λέξεις που ακούτε αλλά στο νόημα που κρύβεται.

    Ταύρος

    Η ημέρα θέλει ρεαλιστικές προσδοκίες ανεξάρτητα το πρόγραμμα που έχετε. Η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα σήμερα. Να είστε υπομονετική/ός.

    Δίδυμοι

    Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή ζητά χρόνο από την ημέρα σας σήμερα. Καλό θα ήταν να εστιάσετε στην αντικειμενική ρεαλιστική εικόνα.

    Καρκίνος

    Η επικοινωνία σήμερα θέλει ευελιξία. Ξεδιπλώστε το διπλωματικό σας ταλέντο και φέρτε τα πράγματα με το μέρος σας.

    Λέων

    Σήμερα μπορεί να μην μπορείτε να πάρετε ξεκάθαρα μηνύματα ή να μπερδευτείτε από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις. Εστιάστε σε κάτι που έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

    Παρθένος

    Αρχίζει μια περίοδος καρποφορίας και σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα το οποίο είναι σημαντικό στην εξέλιξη και την πορεία για κάτι που σας ενδιαφέρει. Αφορά την εικόνα σας.

    Ζυγός

    Γίνεται το φωτεινό παράδειγμα για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε για κάτι που έχει ρεαλιστικό υπόβαθρο.

    Διαβάστε ακόμη: Τα 3 ζώδια που δεν προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους

    Σκορπιός

    Φίλοι είναι κοντά σας και άνθρωποι που σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες και όνειρα αρκεί να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

    Τοξότης

    Η Αλήθεια είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα. Καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε κάτι που θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα άμεσα.

    Αιγόκερως

    Εστιάστε στις λεπτομέρειες παρά στην πανοραμική εικόνα ενός θέματος σήμερα. Οι πολλές σκέψεις μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.

    Υδροχόος

    Η δύναμη της θέλησής σας είναι δυνατή αλλά δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές δράσεις και κυρίως για σημαντικές αποφάσεις.

    Ιχθύες

    Σήμερα πηγαίνετε βήμα βήμα και σταθερά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να φέρουν προκλήσεις οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Κορονοϊός: Στην Ελλάδα το μεταλλαγμένο στέλεχος – Τι γνωρίζουν οι επιστήμονες και τι ψάχνουν

    Ο εορτασμός του 2021, θα επισκιαστεί από τις τεράστιες προκλήσεις της νέας χρονιάς

    ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης για το €1.500.000



    ΣΧΟΛΙΑ