• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Ο χωρισμός και η οικονομική καταστροφή έφεραν κάποια καλά πράγματα (video)

    Πέτρος Κωστόπουλος

    Πέτρος Κωστόπουλος


    Για την οικονομική καταστροφή που βίωσε, αλλά και τον χωρισμό του μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

    Αναφερόμενος στις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του αφού χώρισε από την Τζένη Μπαλατσινού, ο εκδότης δήλωσε ότι: «Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο-τρία καλά».

    Και συμπλήρωσε πως: «Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω -που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης- και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία… Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια».

    Παράλληλα, τόνισε πως «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».

     

     

     

     

     

     

    Δείτε τα βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ