• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα: Η ημερομηνία γάμου και η κουμπάρα έκπληξη

    • NewsRoom
    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

    Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα


    Σε τρεις περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου θα παντρευτούν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso» ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να λάβει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου και κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

    Η Μαρία Αντελμάν είναι εικαστικός που διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Columbia και είναι ζει στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

    Η εικαστική καλλιτέχνιδα Μαρία Άντελμαν γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο καλών τεχνών στα νέα ιδιώματα από το Πανεπιστήμιο Columbia και δουλεύει κυρίως με φωτογραφία 35mm φιλμ.Τον Δεκέμβριο του 2020, η δουλειά της θα παρουσιαστεί στο Bemis Center της Όμαχα, στην πολιτεία Νεμπράσκα. Πρόσφατες ατομικές εκθέσεις της είναι οι “Mechanisms of Affection” στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν (2019) και “Disassembler” στο Pioneer Works του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης (2018).

    Έχει λάβει χορηγίες παραγωγής από το Onassis USA, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην ΑΘΗΝΑ και το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου. Παρουσιάσεις και κριτικές του έργου της έχουν γίνει στα αμερικανικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα Hyperallergic.com, “Brooklyn Rail”, “Art in America”, “zingmagazine”, ArtCritical.com, “Art Papers”, “Flash Art” και Artforum.com.

    Η αναγγελία του γάμου

    Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και η ηθοποιός δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

    Συγκεκριμένα, αναγράφει: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια
    Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης – Δείτε την αναγγελία του γάμου



    ΣΧΟΛΙΑ